Luurista vol 2

kieloja

Kielo on kukassa! Kielo on aina ollut mielestäni yksi parhaiten tuoksuvista kukista ja yleensä tähän aikaan vuodesta kielo tuoksuu myös kotona. Tämäkin kimppu on käyty keräämässä Miehen työviikon jälkeen ihan vain siksi, että hän halusi ilahduttaa minua. Muutenkin työviikon jälkeen pieni kävelylenkki tekee hyvää, saa juteltua yhdessä kaikki menneen viikon jutut ja kertoa omista huolistakin.

kynnet3

Kynsistä on tullut taas jälleen ylipitkät. Pari sormea menetti kauniin jatkeensa, mutta onneksi huomenna suuntaan kynsihuoltoon. Mitäs värejä tällä kertaa kynsiin valitsisi…? Jotenkin kiinnostais keltainen, koska en oo varma, onko mulla keltaista ikinä ollutkaan…

paita

Kuka muu kävi UFFin tasarahapäivillä? Kävin pyörähtämässä kahden euron päivillä, mutta EN LÖYTÄNYT MITÄÄN. Kävin kokeilemassa parit hassut housut (joo ei, culottes ei todellakaan ole mun juttu). Taidan olla liian nirso? UFFin pyörähdyksen jälkeen kävin kuitenkin vielä pikaisesti Kontissa ja nyt on pakko sanoa, että siitä on varmaan tullut lempparini, löydän sieltä aina jotain! Ylläolevat paidat sain omaan kaapiin kuudella ja puolella eurolla.

toimisto

Yksi muutos on tapahtunut kotona työhuoneessa. Tänne muuttaessamme molemmille oli hautunut ajatus yhteisestä työpöydästä, jonka äärellä voisimme työskennellä kasvotusten. Se on toiminut hyvin, mutta olen kaivannut hieman rauhaisampaa nurkkaa itselleni, joten päätimme kääntää työpöydän niin, että molemmilla on selän takana seinä.

Nyt, harrastellessani näitäkin juttuja, selän takanani on vain seinä. Seinä, jolle haluaisin nostaa ison kuvan, jolla ei ole kehyksiä (näkyy kuvassa tollasena pötkönä kääreissä). Pari vuotta sitten päätin teetättää parista kuvasta suurennokset ja iskeä seinälle, mutta eka satsi suurennoksia oli liian suuria. Mistään ei löydy niin isoja kehyksiä! Ne pitäisi käydä ihan teetättämässä, joten ei kiitos. Kuva on kuitenkin Miehen mielestä niin kiva, että se on saatava seinälle. Palaammeko teini-ikään ja iskemme kuvan sinitarroilla seinään?

Tuli muuten aika kiva fiilis tänään, kun eräs asiakas kehui mun nopeutta Veikkaus-koneen kanssa. Jee, mä ku luulin, että oon vielä ihan käsi sen koneen kanssa 😀

Tänään aloitettiin katsomaan uutta sarjaa Netflixistä, Archeria. Onko kenellekään tuttu? Itse hyppään kohta Pretty Little Liarsissa viidennelle tuotantokaudelle, eli kuudetta odotellessa! Hii, jännää!

2 Comments

  1. Archer on ihan huippu! xD

    Jos tuntuu, että kutoskausi tulee liian nopsaan vastaan, niin seiska on alkanut tippua tuonne watchcartoononline.comiin pikkuhiljaa, näyttäis s07e08 olevan uusin 🙂 Siinä on kyllä ihan mielettömät ääninäyttelijät ja toi huumori.. noh, emmä tiedä meneeks se vaan hullummaksi joka kausi! 😀 Tuolta sivustolta löytyy muuten myös paljon paljon kaikkea muuta, jos yhtään ootte esim. piirrettyjen perään. Me on sieltä seurattu mm. Adventure Timea, Regular Showta, The Amazing World of Gumballia, American Dadia jne.

    • Taru Reply

      Kiitti vinkistä! Ei kyl olla hirveesti näitä piirrettyjä tsekattu, mitä ny perinteiset Simpsonit ja South Parkit on koluttu läpi varmaan kymmenesti. Archerin huumori on kyl ihan meihin uppoavaa ja siitä nimeään vaihtavasta muijasta tais just tulla mun suosikki, se on niin ihanan kaheli 😀

Leave A Reply

Navigate