Maaliskuu

Se olis nyt sitten maaliskuu. Tuntuu ihan hassulta, että vuoden kaksi ensimmäistä meni näin hujauksessa. Oikeastaan on ihan kiva, että on jo maaliskuu. Se tarkoittaa kevättä, vaikka ulkona ei siltä näytä. Olis kiva, kun lumet sulais, niin vois alkaa käyttää vähän keväisempiä kenkiä. Kaipaan kiilakorkoja. Mähän pelkään liukastumista ja kaatumista ihan kuollakseni enkä suostu liukkailla keleillä käyttämään muita kuin talvikenkiä. Muutenkin lämpötilat vois vähän nousta tästä. Lumi sais sulaa, mutta sitten kiitos sillä tavalla kerralla kaikki eikä mitään takatalvea tarvis tulla. Haluan äkkiä kesärenkaat autoon ja niin, ettei tarvii joku aamu jännätä, että liu’unko jossain risteyksessä toisen kylkeen tai ojaan.

Kevät tarkoittaa myös pientä vaatekaapin uudistusta. Mä oon vilukissa, joten neuleita käytän pitkälle kevääseen. Mulla on pari neuletta ihan kesääkin varten. Huiveja tykkään myös käyttää. Hankintalistalla on uudet farkut.

Olisi kiva myös toivottaa kasvit tervetulleeksi aurinkoisemmille päiville. Olenkin nyt pitänyt mahdollisimman paljon sälekaihtimia auki ja mietin, että vois vaihtaa mullat kasveille. Kasveille kuuluu muuten tosi hyvää!

Tähän kevääseen kuuluu myös työpaikan muutto, joka tarkoittaa myös paljon uusia työkavereita. Se vähän jännittää, mutta ihan kiva saada elämään uusia naamoja.

Nyt sitten odotellaan, että lämpötilat nousisi ja aurinko paistaisi kunnolla.

Leave A Reply

Navigate