Materiaonni

Uusi vuosi ja uusia asioita. Tarpeellisia sellaisia, toki.

Miten joku hiustenkuivain voi tehdä ihmisestä onnellisen? Mun vanha kuivaaja oli pieni, vanha ja aika tehoton. Kun hiuksia kuivatti kuumalla, käsikin oli äkkiä hiton lämmin. Uusi kuivaaja on eri merkkinen, isompi ja nappuloita on enemmän. Uusi ihana asia on vieläpä se, että johto kelataan käytön jälkeen piiloon! Kuinka kätevää. Ja tästä ostoksesta kiittää hiukset.

Olin jo tilaamassa uusia meikkejä eBaystä, kun mietin, että onhan noita verkkokauppoja jo Suomessakin pilvin pimein. Tein pienen hintavertailun ja päädyin ostamaan eleveniltä korvaamattomat meikkituotteeni ja yhden ylimääräisen. Paketti tuli muutamassa päivässä eBayn parin viikon sijaan. Otin jo uuden sudin käyttöön ja voi miten ihanalta tuntuikaan. Tästä viisaantuneena taidan seuraavalla USA-reissulla ostaa näitä meikkejä ihan hitosti jemmaan.

Mutta, mikä parasta. Nämä kuvat on otettu uudella kännykällä! Tuli ehkä hieman extemporena hommattua uusi puhelin, mutta olin mä oikeastaan jo sen tarpeessa. Vanha Samsungin S3Mini on vedellyt viimeisiään ja vaikka miten puhelimesta tykkään, satunnainen sammuminen ja hitaus on ollut hankalaa. Peten suosituksesta päädyin Samsungin S7 ja samalla hommasin uuden liittymän. Puhelin on nopea, istuu hyvin pieneen käteeni ja puhelimessa on älyttömiä ominaisuuksia (parin ominaisuuden ansiosta Pete sanookin puhelinta selfie-puhelimeksi).

Tässä ei ole suinkaan kaikki materiaonnesta. Parin viikon kuluessa toivotamme uuden perheenjäsenen tervetulleeksi taloon, kun tilaukseen lähtee vihdoin ja viimein uusi sohva. Ihanaa, sitä todellakin odotellessa.

Leave A Reply

Navigate