Migreenistä ja vähän sieltä välistä

Mulla oli suunnitelmia tälle vapaapäivälle. Olin varannut pyykkituvan aamulle ja ajattelin vähän siivoilla ja muutenkin puuhailla juttuja kotona.

Heräsinkin sitten migreeniin ja pyysin Miestä käymään pesutuvalla ja perumaan pyykkiajan. Mies lähti töihin ja mä jäin vällyjen väliin toivomaan, etten oksenna. Kun huono olo paheni, toivoin ehkä vähän kuolemaa, koska migreeni on paskin vieras ikinä.

Migreeni mulla on todettu vasta aikuisiällä ja luulen itse, että se on kytköksissä jotenkin stressitasooni ja ihan jaksamiseen. Pahin migreeni mulle on tullut aikoinaan kamalassa stressissä enkä ollut saanut syötyä koko päivän aikana mitään. Sellaista fiilistä en enää ikinä haluaisi.

Siinä sitten sängyllä maatessani mietin, että mistäköhän migreeni oli taas tullut. Välillä mua palelsi, vaikka mulla oli päällä pitkähihainen yöpaita ja uudet lämpimät yöhousutkin. Mietin, että johtuikohan se taas stressistä ja turhasta miettimisestä. ”Entä jos…” ”Mut jos kuitenki…”

Tiistaina käytiin moikkaamassa pitkästä aikaa Miehen isän perhettä. Oli kyllä ihan huippua syödä iltapalaa isolla porukalla ja kuunnella Miehen sisarusten lapsuuden kolhimisia ja vaihtaa kuulumisia noin yleisesti.

Keskiviikkona käytiin viemässä kummipojan pikkusiskolle synttärilahja. Sielläkin tuli viihdyttyä lasten iltapalaan asti ja nauroin kummipojan kuninkaalliselle ololle, kun se heitti jalkansa mun syliin ja käski hieroa 😀

kynnet

Eilen huomasin, että mun palveluntarjoajalla oli jotain häikkää, koska mun sivu ei toiminut (ääääk, mikä paniikki iski!), mutta oli näköjään aika pieni ongelma, koska jo hetken päästä sivuille pääsi ilman mitään ongelmia. Kävin laitattamassa eilen kynnet uuteen uskoon, kävin töissä ja illaksi saatiin kaveri kylään syömään ja nautittiin kaverin äidin tekemistä macaroneista. Omnomnom!

macaron

Normaalisti mun viikkoon ei kuulu näin paljon äksöniä. Sen lisäksi koko kroppa on tuntunut huutavan mulle, että hidasta tahtia ja nyt sain siihen ihan määräyksen isommalta taholta. Sori kaverit. Ehkä tämänkin takia se migreeni tuli, vähän niinkuin viimeisteli mun fiiliksen, että nyt oikeesti makaat siellä sängyn pohjalla, jooko.

Migreeni onneksi hellitti, kiitos hyvien lääkkeiden. Päivä alkoi kolmisen tuntia myöhässä, mutta olen saanut kuitenkin jotain tehtyä. Ihmettelin muunmuassa miten granaattiomena kuoritaan ja onnistuin sotkemaan keittiön. Jatkossa tiedän, miten toimin.

Sain Mielekkäältä miellekartalta haasteen, jepajee! Kiitos, tähän palailen innolla! En stressillä, enkä pakolla, vaan ihan hyvillä mielin. Kirjoittaminen on terapiaa.

Leave A Reply

Navigate