Miten meni kesäloman ämpärilista?

Loman alussa laitoin kesälomalle pienen ämpärilistan ja nyt aion jakaa kanssanne mitä tuli listalta tehtyä ja mitä ei. Alkuperäisen listan voi lukea tästä.

Käy Tallinnassa. Voinko tsekata tän, vaikken astunut ulos laivasta? Kyse oli ostosristeilystä, johon ei kuulu laivasta poistumista.

Mökkeile. No se!

Heitä talviturkki. Jep, heti ekana iltana mökillä. Aiemmin oli satanut ja ukkostanut, mutta juuri sopivasti saunan lämmettyä ukkosrintama lipui pois ja taisi ihan vain tihuttaa.

Grillaa hyviä ruokia. Itsehän en grillaa, mutta Pete kyllä. Ja grilliruokaa syötiin mökillä koko ajan.

Kuvaa kännykällä järven pohjaa. Jep, tehty! Oli jopa niin hauskaa, ettei olis tehny mieli lopettaa koko touhua. Ihmeellisestä teknologiaa.

Syö mansikoita. Nyt kun miettii, niin ostettiin ehkä yksi ainoa rasia kesäloman aikana. No okei, ehkä kaksi.

Loikoile kelluvassa tuolissa. Noup. Tuuli ei antanut myöten tai sitten oli muuten vain hankala sää. Tosin mulla olis tuoli tuolla autossa, joten voisko sen vaan täyttää tohon olohuoneen keskelle?

Käytä mekkoja. Kyllä! Pakkasin mökille muutamat mekot ja niitä käytinkin. Kuitenkin eniten käyttöä on ollut viimeiselle mekkolöydölleni, ihanalle mustalle kukkakuvioidulle mekolle (kuvassa vasemmalla), jota en pakannut muiden mekkojen tavalla varastoon!

Ota auringonlaskusta ja -noususta kuvia. Olen todella pettynyt itseeni. Kotona kameraan en ole juurikaan koskenut ja koska laturi jäi kotiin mökille lähtiessä, otin to-del-la vähän kuvia mökillä.

Nuku paljon. Krhm. Jep. Ekan viikon aikana nukuin 10-12 tuntia yössä ihan helposti. Sen jälkeen ainakin se 10 tuntia, tosin välillä heräillen. Taisi olla hieman univelkaa, kiitos vuorotyön.

Aja auringonlaskun aikaan. Ajeltiin mökiltä kotiin jo hieman laskun aikaan.

Pese hiukset järvessä. Check, sanokoot hipit mitä lystää 😀

Tee kasvonaamio luonnon antimista. Pöh. Tää homma jäi ihan kokonaan… Ehkä jos syksyllä tulee vielä lähdettyä mökille, niin etsin vielä luonnosta jotain ja länttään sen naamaani.

Juo kesäsiideriä. Mun perinteistä siideriä ei enää löytynytkään ostosristeilyn valikoimasta, mutta valitsin kesäjuomaksi jo toista (vai kolmatta) kesää olevan unlimited-siiderin.

Tee kivoja asioita Peten kanssa. JEA! Tää oli aika oletettua, mutta tottakai tämäkin piti listaan laittaa. Ihana mies mulla, niin maailman paras!

Tänään vietinkin vapaapäivän ja huomenna sitten takaisin töihin. Ei stressaa, ei jännitä, mutta ehkä vähän harmittaa, että en huomenna saakaan enää nukkua pitkään.

Leave A Reply

Navigate