Montagne Jeunesse nenälappu

VAROITUS! Sisältö saattaa aiheuttaa oksennusrefleksin!

Ette sitten sano, etten varoittanut 😀

Onko teille Montagne Jeunesse tuttu? Kaupoista löytyy vaihtelevasti kasvonaamioita, jotka on pakattu pieneen läpyskään, läpyskässä on mömmö yhteen käyttökertaan ja hintaa on jotain pari euroa.

nenä (6)

Tommosia? No, mä oon tykännyt käyttää kyseistä merkkiä jo pidemmän aikaa, lähinnä niiden helppouden takia. Useissa lukee, että ei ole tarkoitettu syötäväksi, muutama kasvonaamio kun tuoksuu niin älyttömän hyvälle, että tekisi mieli maistaa! Tämän nenälappusen löysin muutama viikko sitten ja ajattelin kokeilla, vaikka jostain kumman syystä ajattelin, ettei tää varmaan hirveän tehokas ole. Pakkauksessa on kolme yksittäinpakattua lappua ja hintaa oli joku pari euroa. Ainakaan pienemmistä S-Marketeista tätä en ole bongannut, mutta varmasti Prismoista, Citymarketeista ja Sokoksista luulis löytyvän ihan hyvin.

nenä (7)

Näissä Montagne Jeunessen tuotteissa on aina erillinen tarra, jossa on suomennos. Tässä tarrassa oli teksti ”Älä käytä useammin kuin 3 kertaa viikossa”, joka sai kuitenkin mut miettimään, että jos on tuollainen teksti pitänyt lisätä, ei tuote varmaan ihan surkea ole.

nenä (1)

Ja mitäs se lappu sitten teki mun nenällä? Hassultahan se tuntui, kun kosteaan ihoon piti tuo lappu liimata. Nenälappu tarttui hyvin ihoon ja oli oikein hyvän kokoinen, mutta pituutta olisi saanut olla enemmänkin, ei leveyssuunnassa, vaan nimenomaan pystysuunnassa. Annoin lapun kuivua hitaasti nenälläni vartin verran ja alkoi pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että kohta lappu on niin kuiva, että koko nenä irtoaa paikoiltaan.

Lapun irrottaminen oli helppoa eikä se sattunut. Hankalaa oli löytää kuitenkin sellainen kulma, josta sai sellaisen hyvän irrotusotteen. Riuhtaisin lapun irti ja totesin, että nyt punottaa!

nenälappu

Ja sitten se oksetusjuttu, josta varoitin. Itse ainakin tykkään tällaisissa asioissa, että on oikeasti jotain konkreettista. Itse konkreettisuus tarttui juurikin siihen nenälappuun ja se näytti tältä…

nenä (4)

nenä (5)

Kyllä, se on sitä itseään. Mustapäitä, ihopaskaa. Arvatkaa mikä fiilis tosta tuli!? Hyi, hitto, no ihan kamala. Mutta niin ihanaa, kun nenässä tuntui niin raikkaalta ja pehmeältä.

Toisen kerran, kun lappua käytin (ehkä kolme, neljä päivää tämän jälkeen), operointi oli hieman huonompi. Lappu taisi olla nenällä liian kauan, koska jouduin kostuttamaan lappua aikalailla, kun poistin sen. Koko nenä jäi lapusta ihan mustaksi eikä lappuun tarttunut mitään… Kuitenkin, kun pesin ja hieroin nenäni puhtaaksi, näytti nenä paljon sileämmältä ja tuntui paljon raikkaammalta.

Nyt on yksi nenälappu tästä paketista käyttämättä, mutta uusi on jo hommattu! Sen verran tykästyin tehokkuuteen ja hintakin on kohdillaan! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.

Oletko kokeillut Montagne Jeunessen tuotteita, ehkäpä tätä samaa? Mitä mieltä olet?

1 Comment

  1. Ooh, pitääpä heti tänään käydä Prismasta ettimässä! 😀 Mulla on ihan mustapäärautakin, mutta voi jessus kun se ottaa kipeetä! -.-

Leave A Reply

Navigate