Ne paremmat kynnet

Tadaa, tässä vihdoin ja viimein mun nykyiset pinkkioranssit vappukynnet! Mulla on aina ollut vappukynsinä kirkkaita ja makeita väriyhdistelmiä (yks vuos oli barbipinkkiä, karkkioranssia ja ruohon vihreää), joten ei siihen nytkään tehty muutosta. Tarkoitus oli ottaa jotain oranssia, mutta siihenpä sitten yhdistettiin nätisti pinkkiä. Ja siis tottakai kimalletta, koska vappu!

vappukynnet (3)

Viime kerrasta oppineena en mennyt siihen kokeilemaani paikkaan, vaan kävin vanhalla tutulla ammattilaisella. Soila on vaan niin maailman paras! 🙂 Soila vähän naureskeli mun kynsille, joita oltiin epätoivoisesti viimeksi korjailtu ja laitettiin ne kynnet kuntoon. Nyt on siistit kynnet, jotka muistuttavat toisiaan.

vappukynnet (2)

Tosin huomasitko tuossa keskisormen kynnessä halkeaman keskellä kynttä? Aiheutin sen itse, mutta kynsi on niin vahvasti kiinni omassa kynnessäni, että siinä on ja pysyy. Toivotaan, etten enempää kolhi kynsiäni, jottei katkeaisi.

vappukynnet (4)

Töissä tulee välillä vastaan kassalla asiakkaiden nättejä kynsiä. Melkein joka kerta, kun olen kysynyt missä asiakas käy kyntensä laittamassa, on vastaus ollut sama. Tossa yläkerrassa. Jaha. Hiljaa itsekseni mietin, että voi kunpa tietäisit, että parempaakin on olemassa.

No, tietysti on parempi olla hiljaa. En kerro muille, että toisella puolella kaupunkia saa paremmat ja siistimmät kynnet ja vähän halvemmalla. Näin saan pidettyä itselläni jo kiireisen kynsiteknikon ja varmistan paikan hänen kalenterissaan.

Hei muuten, nyt on perjantai kolmastoista! Onko teille käynyt mitään sattumuksia?

Leave A Reply

Navigate