No mutta, sehän on joulu

joulu15img_1264

En voi käsittää, että nyt on joulu. Lämpömittari on reilusti plussan puolella eikä ulkona ole yhtään lunta. Ja onhan se myönnettävä, ettei valitettavasti sitä joulufiilistä ole. Kuvia on ollut silti kiva ottaa.

joulu15img_1253

joulu15img_1254

Käytiin eilen työpäivän jälkeen isän luona joulusaunassa. Isä oli luvannut hommata kiukaalle makkaraa. No, meillä kävikin sitten Miehen kanssa niin, ettei oltu kumpikaan syöty mitään lounasta. Mies ei ollut syönyt, koska ei ollut ehtinyt tai ei vain ehtinyt miettiä mitä tekisi. Minä sen sijaan en ollut varannut itselleni mitään evästä ja töihin mennessäni mietin, että EI, EN todellakaan lähde ruuhkassa hakemaan mitään syötävää. Töissä mulla oli onneksi yksi marjajugurtti ja pipareita. Joten, voitte vain arvata miten kova nälkä meillä molemmilla oli, kun mentiin isän luo.

joulu15img_1213

Makkara oli kiukaalla, mutta saatiin maistaa kinkkua ja mä taisin rohmuta hedelmäkakkua vähän liikaa ja vedettiin sitten vielä yksi banaani Miehen kanssa puoliksi.

Isä oli hankkinut ehkä vähän liian ison kuusen. Iso on telkkarikin, mutta ehkä olis pitänyt vähän aikaa miettiä miltä se kuusi näyttää siellä olohuoneessa. Todellinen katseenvangitsija.

joulu15img_1202

Saunan jälkeen saatiin ruhtinaallinen ruoka, jolle tietysti naureskeltiin.

20151223_182947

Vaihdettiin kasa joululahjoja ja sain vielä äidiltä yhden lyhdyn parvekkeelle. Kotona huomasin, että se onkin ihan sama kuin toinenkin lyhty, eri värinen vain! Aika hyvä sattuma. Pyysin isää avaamaan oman lahjansa meidän seurassa ja se kannatti, sillä lahja oli selkeästi mieluinen. Ai että, ku olen onnellinen, oli hyvä lahjavalinta!

Kotiin tultiin kaupan kautta. Siis ette uskokaan, miten kiva oli käydä vielä kahdeksan jälkeen jouluaaton aattona kaupassa! Kun emme olleet menossa ostamaan jouluruokia, ei ollut pelkoa siitä, että saadaanko joululaatikoita. Ostettiin ”ihan tavallista” ruokaa. Ei ollut ryysistä ja jonokin oli ihan kohtuullinen.

joulu15img_1246

Kotona vaihdettiin miehen kanssa joululahjat, kun olimme vaihtaneet vaatteet vähän mukavampiin. Mies yllätti mut täysin lahjavalinnoillaan, en osannut yhtään odottaa tällaisia paketteja! Työhuoneemme näyttää nyt ihan nörttimaailmalta, sillä sain lahjaksi läppärin vierelle ison uuden näytön (on muuten mukava muokata kuvia, kun kuvat saa isolle ruudulle).

Ja sitten vielä vähän sneak peakia siitä, mitä meidän joulukuusen alta löytyy.

joulu15img_1239

No mutta, sehän on joulu! Ulkona paistaa aurinko ja tiedossa meno joulupöydän ääreen…

Hyvää joulua!

joulu15img_1263

Leave A Reply

Navigate