NYC 2018

Tässä lupaamiani kuvia tulevasta kirjasta, jonka tilasin Smartphotosta. Ensimmäisenä kuvia tulee lempparipaikastani, New York Citystä. Suurin osa kuvista tuli otettua kännykällä, koska se on vaan niin älyhyvä kamera… Monesti tuli se järkkäri jätettyä hotellille ihan vain siksi, ettei tiennyt miten pitkä päivä oli edessä ja kuka kameraa kantaa ja tuleeko sillä otettua edes kuvia. Lisäksi kännykkä on siinä mielessä helppo, että sen saa kuvausvalmiiksi än yy tee nyt. Lähdepä kaivamaan järkkäriä repusta/laukusta, fiksaat vastavalosuojan, nappaat linssin suojuksen pois, heität mahdollisesti hihnan kaulaankin jossain vaiheessa ja sitten vielä odotat kameran avautumista ja keksit vielä säädöt, että kuva ei heilahda, ole liian kirkas, tumma tai jotain muuta yhtä karmeeta.

High Linella mulla oli mukana järkkäri ja järkkärillä nappasin mielestäni ”ihan ok” kuvia. High Linelta käveltiin vielä Frendien talolle. Eka kuva tässä sarjassa on kuitenkin otettu ihan kännykällä, kun High Linella tsuumailin alla vilisevään katuun.

Me pidettiin myös sellainen kirppistelypäivä Nykissä. Pete ei ollut kovinkaan innostunut, mutta kierteli kärsivällisenä mukana Villagessa ja odotti illan huipentumaa; oltiin varattu pöytä Racletteen, jonka jälkeen suunnattiin kattobaariin.

Ja tässä vielä kuvia ihan randomisti, joita kirjaan ei tulostu.

Niin ehdottomasti mun lempipaikka… <3

Leave A Reply

Navigate