NYE16

Hyvää uutta vuotta!

Olin töissä uuden vuoden aaton ja kotona olin joskus puoli seitsemän jälkeen. Mies yllätti minut hienolla pukeutumisellaan ja itsellekin tuli sitten semmoinen olo, että enpäs vaihdakaan kollareihin. Heitin päälle Jenkeistä hommatun mekon ja varustauduin paksumpiin sukkiksiin, sillä ulkolämpötilamittari näytti selvää pakkasta.

uvootd

uv16 (1)

uv16 (2)

uv16 (3)

uv16 (4)

Rikoimme perinteen ja teimme ruuaksi tortilloja. Mies halusi ostaa ensimmäistä kertaa shamppanjaa ja Alkon myyjän avulla löysimme yllättävän hyvän juoman vuoden vaihteeseen. Kallis juoma korkattiinkin halvoista kertakäyttölaseista.

shampanja
uv16 (5)

shampanja1  lasit

Raketeista en jaksanut ottaa kuvia. Halusin keskittyä uusiin maisemiin ja seudun tarjontaan. Jossain vaiheessa iltaa tajuttiin, että meillähän on kolmen kaupungin rakettitarjonta parvekkeelta. Emme siis poistuneet kotoa mihinkään, vaikka naapuri oli vinkannut hyvästä paikasta. Parvekkeellakin niille paksuille sukkiksille oli tarvetta. Kaivattiin yhteisoloa ja sitä, että sisälle pääsee lämmittelemään, kun haluaa ja vessaan voi mennä, kun on tarve. Oli siis hyvä idea jäädä kotiin.

lyhty
Hyvää ruokaa, hyvää juomaa ja tietysti maailman paras seura. Näistä koostui mun vuoden vaihtuminen. Mentiin aikaisin nukkumaan ja eilen vain ihmeteltiin ja möllötettiin.

Leave A Reply

Navigate