Oma tyyli hakusessa

laatikot

Se on se aika vuodesta, kun vaatekaapin sisältöä piti vähän tsekata syyskapselin käytön aloittamisen jälkeen. Ostin Ikeasta pari säilytysjuttua kaappiin ja niitä laittaessani paikoilleni homma lähti vähän lapasesta…

Sänky täynnä tavaraa, säilytysbokseja ympäriinsä, henkareita joka puolella ja erilaisia kasoja ympäri makkaria. Mun piti jopa hengähtää sen verran välillä, että tein ruokaa ja istuin sohvalle rauhoittumaan. Kun hommaa jatkoin vajaa tunnin päästä, en edelleenkään tiennyt mitä teen. Halusin vain makuuhuoneesta siistin, joten ripustin vaatteet henkareille ja kierrätys-kasan dumppasin Ikean siniseen kassiin. Siellä on pari sellaista, että ”ehkä mä vielä joskus”.

Projekti kolmekolmekolmosen tarkoitus ei ole tämä. Sen tarkoitus ei ole se, että piilottelen vaatteitani ja kun yhtäkkiä ne ovat käsieni ulottuvilla en olekaan valmis kierrättämään niitä, vaikken ole edes muistanut omistavani niitä.

Joten siinä sitten vaatteiden keskellä piti taas miettiä, että mistä oikein tykkään. Mistä vaatteesta tykkään niin paljon, että voin pukea sen päälle ihan koska vain. Että ei ärsytä. Ei inhota. Vaate on kiva päällä, se on helppo ja sopii kaiken kanssa. Ja se on helppohoitoinen.

Hiplasin kaikkea ja tykkäsin kaikesta. No okei, pari meni kierrätyskasaan ihan vain siksi, koska se kinnaa päällä tai se on mahdottoman sähköinen. Mutta sinne kaappiin jäi silti aika paljon vaatteita.

henkaritmv vaatekaappikesken

Oikeasti sinne kaappiin jäi ihan liikaa vaatteita. Kolmenkymmenenkolmen vaatteen sijaan siellä on reippaasti yli viisikymmentä vaatetta. Plus himavaatteet. Plus juhlavaatteet. Plus treenivaatteet (miksi niitäkin pitää olla yks typerä laatikollinen, vaikka niitä käytän ehkä kerran kahdessa vuodessa, seriously, en mä treenaa!).

Yritin hakea hieman inspiraatiota Pinterestin boardistani. Yritin sen avulla selvittää millaisesta tyylistä tykkään. En haluaisi enää säilyttää vaatteita ”varmuuden vuoksi” ja uusia ostoksia haluaisin tehdä siksi, koska vaate on täydellinen enkä siksi, että ”tää on ihan kiva”. Haluaisin pyrkiä tietynlaiseen minimalistisuuteen, mutta silti olla persoonallinen. Annan oman pääni nyt hieman levätä ja pohdin näitä muotijuttuja rauhassa. In the mean while, enjoy my board.

pin pin2 pin3 pin4

Klikkaa tänne

Leave A Reply

Navigate