Onnion Store ja arvonta

Vanhaa, uutta ja käsin tehtyä. Suomalaista käsityötä.

Nämä sanat tulevat ensin mieleen, kun ajattelen Onnion Storea. Tuusulan Hyrylässä sijaitsee vanha kunnan suojelema rakennus, jonka tiloihin Onnion Store avasi liikkeen vielä vuoden 2017 viime metreillä. Myymälä on pieni, mutta isot ikkunat tekevät tilasta suuremman oloisen. Sitä paitsi tässä myymälässä kaikki neliöt ja kuutiot on otettu käyttöön.

Pääsin ihastelemaan Onnion Storea jo ensimmäisinä aukiolopäivinä. Liikettä pitää pystyssä ammattilainen, joka haaveili pitkään omasta myymälästä ja elää sitä haavetta yhä. Soila on tehnyt aivan huikeaa työtä myymälän kanssa ja saanut paljon erilaisia yhteistyökumppaneita.

Vaikka myymälä on pieni, voisin ihastella ja tutkia täällä ties kuinka kauan. Olen saanut hyviä inspiraatioita kotiin, joita tosin en ole päässyt toteuttamaan, sillä meillä taitaa miehen kanssa olla hieman eri näkemykset miltä kodin pitäisi näyttää. Yritän silti pitää kiinni viimeisimmästä inspiraatiostani, johon itse asiassa iskin silmäni jo pidemmän aikaa sitten.

Onnion Storesta löytyy joka kerta jotain uutta. Avajaisten jälkeen bongasin Onnion Storen instagamista kuvan älyttömistä magneeteista, jotka oli pakko saada. Näitä muuten on edelleen myynnissä! Joka kerta huomaan uusia maaleja, uusia astioita, uusia upeita tuoleja ja älyttömän makeita ”melkein roskalavalta” -löytöjä.

Soila käyttää aikaa huonekalujen kunnostukseen ja hänellä on aina jotain projekteja käynnissä. Hän kunnostaa myös asiakkaiden toiveesta, joten jos sinulla on maalipintaa odottava huonekalu, Soila hoitaa sen.

Ostin konjac-sienen Onnion Storesta ja olen ostanut myös pyykille huuhteluetikkaa. Viimeksi ostin palan Marseille-saippuaa. Ja ah, kuorintasaippuasieni on ihana suihkukaveri.

Ja sitten se arvonta! Kuvissa näkyy nuo taivaalliset kuorintasaippuasienet ja arvon teille kaksi. Mukaan olisi lähdössä appelsiinin ja gin&tonicin tuoksuiset sienet.

Arvontaan mukaan pääset kommentoimalla jutun päätteeksi. Saat lisäarvan tykkäämällä Instagramissa juttuun littyvää kuvaa ja vielä kolmannenkin arvan, mikäli tägäät kuvaan ystävän, joka voisi ilahtua kuorintasaippuasienestä.

Huomioithan, että lähetän kuorintasaippuasienet vain Suomeen.

Arvonta on käynnissä ja se sulkeutuu 31.10 klo 23:59.

Onnea kaikille arvontaan!

Edit: Arvontaan osallistuminen päättynyt ja arvonta suoritettu…

53 Comments

  • Taru Reply

   Sitä se on <3 Jos satut asumaan täällä päin, ei muuta ku Onnion Storeen, vaikka vain ihastelemaan 🙂 Onnea arvontaan!

 1. Ihana myymälä!

  En oo muuten aikaisemmin kuullut noista kuorintasaippuasienistä. Olisikin hyvä testata 🙂

  Yhdellä arvalla mukana.

  • Taru Reply

   Haha joo toi norsu on aivan loistava Täytyypä viedä sut tänne joku kerta, varmasti ihastut tähän!

 2. Niin kaunis myymälä <3 Pitäisi käydä kun seuraavan kerran liikkuu siellä päin.
  Yhdellä arvalla mukana.

 3. Onpa ihanan tunnelmallinen kauppa ja mielenkiintoisia tuotteita varsinkin tuo kuorintasaippuasieni. Mukana siis yhdellä arvalla 🙂

 4. Upea puoti! Tuolla kuluisi kyllä aikaa niin ihania tavaroita näyttää olevan. Mukana arvonnassa.

 5. Ihanan näköinen myymälä! <3 Ja mitä, gin&tonicin tuoksuinen, tuota olisi pakko päästä haistamaan 😀 Mukana siis ihanassa arvonnassa!

 6. Voi miten ihania! Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan. Mukana 2 arvalla. 🙂

 7. Kolmella arvalla mukana! Olenkin miettinyt mahtaisiko tuollainen kuorintasaippuasieni olla hyvä käytössä 🙂

 8. Onpa idyllinen kauppa, enkä olisi muuten huomannut ilman tätä blogipostausta. Täytyypä käydä pistäytymässä joku päivä, kun on sopivasti matkan varrella. 🙂

  Mukana – e-mail: fushwind@ ja loppuosa gmail.com (kirjoitin erikseen spämmien välttämiseksi)

 9. Oi että. Olipa ihanan näköisiä saippuoita. En ole ennen tuollaisia nähnytkään.
  Mukana arvonnassa ehdottomasti 🙂

Leave A Reply

Navigate