Pelaan Simsiä

Siinä se tuli. Tunnustin teille nyt sen, että pelaan Simsiä. Se on semmoinen peli, että mulla saattaa olla pitkiäkin aikoja, kun en Simsiä pelaa. Mutta sitten kun pelaan, pelaan aika paljon.

Huomaan koukuttuvani peliin ihan yhtälailla kuin ennenkin. Muistan vielä, kun tuoreena kakskytvuotiaana vapaapäiväni kulutin Simsin parissa. Olisin voinut suunnitella häitä, mutta vapaapäivä Simsin parissa kuulosti paremmalta.

Paras muisto Simsiin ei kuitenkaan liity omaan pelaamiseen. Muistan, kun alakoululainen lankoni teki Simsiin oman perheensä ja itki vuolaasti, kun äiti kuoli pelissä tulipalossa. Nykyään tyyppi on kohta 20-vuotias ja se kuulee asiasta vielä aina silloin tällöin.

Oma pelaaminen on kehittynyt sille tasolle, etten enää niinkään pelaa tyypeillä. Tai no pelaan, jos osaan tehdä Simistä mielenkiintoisen. Viimeksi hurahdin peliin, kun tein Molosen perheen ja kehitin aikamoisen suhdesopan Janikalle ja Jonnelle.

Jonne ja Janika Molonen asui yhdessä kauniissa omakotitalossa ja heidän ensimmäinen lapsi ei suinkaan ollut Jonnen oma, vaan jonkun ohikulkijan lapsi ja tummasta tyttölapsesta tuli Raimo. Janikan toinen raskaus päättyi vaaleaihoiseen tyttölapseen, mutta tämäkään vauva ei ollut Jonnen, vaan hodarimiehen. Tulikohan tytön nimeksi Rauni… Jonne kuitenkin adoptoi nämä kaksi tyttöä omikseen, koska tyttöjen isiä näkyi harvoin pelissä (tummaihoinen isä kuitenkin löytyi Raimon kaverilistasta, kuten hodarimies Raunin listasta). No, vasta kolmas Janikan lapsi oli sitten Jonnen biologinen lapsi ja pojan nimeksi tuli Vahinko. Molosten pihalla oli miehen sukupuolielimen muotoinen uima-allas.

Janika kuitenkin jätti Jonnen, koska Jonne alkoi seurustelemaan naapurin blondin kanssa. Blondi, Unelma, oli mun tekemä Sim ja asui Molosten naapurissa. Unelmalla oli kuitenkin samaan aikaan suhde Miran kanssa ja he ehtivät naimisiinkin ennen kuin Unelma ja Jonne alkoivat seurustelemaan. Mira ei käsittänyt kolmiodraamaa ja päätyi pian suukottelemaan jonkun miehen kanssa.

sims4
Jonne Molonen, Jonne ja Unelma. Mira kosii Unelmaa, Mira suukottelemassa jotain random-miestä.

Ja muistakaa, että tämä on kolmekymppisen tuotosta. Ja edelleenkin, tämän perusteella voi taas miettiä mun henkistä ikää 😀

sims
Sirpa Sekavan barbie-talo.

Pinkin barbie-talon tein Sirpa Sekavalle. Nykyään käytän Simin ja kodin tekemiseen tuhottamasti aikaa ja tietysti koodeilla saan aikaiseksi sellaisen simoleon-määrän, että kotiin voi ostaa parhaimmat telkkarit, tietokoneet ja pesukoneet.

sims2
Oiva Oudon poikamiesboksi Sirpan naapurissa.

Sirpan naapuriin tein talon Oiva Oudolle ja seuraava suunnitelma onkin tutustuttaa ja ehkä rakastuttaa miesmäinen Sirpa ja naismainen Oiva toisiinsa.

sims3
Eurojackpot-voitoilla hommattu talo.

Tietysti aika-ajoin teen peliin myös meidät, minut ja mun miehen. Tällä kertaa tein miehen Simin samalla, kun tutkistelin miehen piirteitä pöydän toiselta puolelta ja mies teki mun Simin. Meidän talosta tuli aika kiva, yritin miettiä millaisen kodin tekisin, jos voitettais Eurojackpotissa. Yläkerran makkarista tuli aika *krhm* pornomainen, mutta se onkin makuuhuone, ei sinne vieraita päästetä 😀 Alakerran avoin ja vaalea keittiö jatkuu hempein sävyin olohuoneeseen ja kulmassa on pieni työpöytä miehelle. Tosiasiassa tähänkin taloon olisi pitänyt saada kunnon työhuone, mutta ei kaikkea voi saada 😀

Nyt mulla on menossa projekti, jossa yritän kolmen Simin kommuunia yhdellä tontilla.

Ja myönnettäköön, on mulla muutakin elämää. Ei meillä kotona tiskit kasaudu tän pelaamisen takia. Pyykkiäkin pestään ja pizzaa ei tilata siksi, koska kaupassa en ole käynyt. Illat ei ole venyneet tän pelin takia mahdottoman pitkiksi. Pelissä on onneksi tallennus-painike.

No mutta, mulla on tässä pari tuntia ennen töiden alkua, joten laitanpa Simsin päälle…

2 Comments

  1. Hahaa! Mä en siis ole ainut! 😀 Joskus jämähdän Simssiin niin, että siinä oikeasti menee yöunetkin.. Tosin me ollaan suht kovia muutenkin pelaamaan, niin ei tää nyt silleen eroa siitä mitenkään 🙂 Nyt ei taida olla Simssiä edes asennettuna koneelle, mutta kun noita sun kuvia kattoo, niin kovin kyllä tekis taas mieli pelata..

    • Taru Reply

      Haha, busted 😀 Joo niiden kuvien oli tarkoituskin saada lukija himoitsemaan kyseistä peliä 😉 Ei muuta ku peli pyörimään ja omat stoorit mulle tietoon 🙂

Leave A Reply

Navigate