Pieniä ihania asioita

 

Tiedättekö sen tunteen, kun päivä on alkanut huonosti ja töissä tilanne jatkuu, kun tapahtuu jotain ärsyttävää, typerää ja ahdistava? No, tiedättekö senkin tunteen, kun tapahtuu jotain ihanaa ja koko päivä kirkastuu saman tien ja kaikki aamusta asti tapahtuneet vähänkin negatiiviset jutut katoaa mielestä?

Koin töissä hetkellisen ärsytyksen. Paljon tekemistä, liian vähän käsiä. Siistittävääkin olisi, mutta kun olisi muutakin hommaa. Myymälässä tehtävät perusjutut jäisivät siis ihan hoitamatta muun homman ollessa tärkeämpiä ja kiireellisimpiä.

Mutta kaikki tuo negatiivinen katosi, kun työkaverin kanssa kokosimme kuusta myymälän jouluikkunaa varten ja ikkunan toisella puolella meitä tuijotti poika. Se hymyili meille ja näytti mulle peukkua. Sitten poika asteli meidän luo ja kysyi tarvitsemmeko apua, voiko hän auttaa.

SIIS APUA MITEN IHANA. Siinä sitten minä jatkoin joulukuusen oikomista 6-vuotiaan Samuelin kanssa, joka kertoi perheestään ja mumminsa kissasta. Samuelin äiti kierteli myymälässä sillä aikaa, kun poika näperteli kuusen kanssa. Äiti tuli jossain vaiheessa katsomaan, onko pojalla kaikki hyvin. Olihan meillä kaikki hyvin!

Venezuelasta kotoisin oleva äiti ei missään vaiheessa ajatellut, että hänen poikansa olisi meille vaivaksi. Hän ei ollut huolissaan mihin poika katosi. Samuel oli todella puhelias ja reipas ja lupasi tulla käymään uudestaan, kun joulukuusi on koristeltu. Voit sitten kehua kavereille, että autoit tän joulukuusen kasaamisessa, sanoin Samuelille.

Kun pojan äiti ilmoitti, että nyt pitää lähteä, viimeistään siinä vaiheessa kaikki ärsytys ja ahdistus katosi, sillä poika yllättäen halasi minua ja työkaveriani. Pojan käynnin jälkeen kaikki työtehtävät tuntuivat yhtäkkiä kauhean mitättömiltä ja helpoilta.

AIVAN IHANA LAPSI. Saa tulla uudestaankin! Tässä oli sitä kunnon joulumeininkiä, sillä lapsistahan se fiilis lähtee (sydän).

Huom. jutun kuva ei liity tapaukseen. Olin vain lapsellisella tuulella 🙂

2 Comments

    • Taru Reply

      Kiitti 🙂 En millään pääse yli siitä pojasta. En oo mitenkään äidillinen, mut kyllä tossa vähän liikuttui! <3

Leave A Reply

Navigate