Pihvintai USA-fiilistelyin

Viime viikolla vietettiin taas pihvintaita ja oma suunnitelma värikkäämmästä pihvin kaverista jäi unholaan, koska en yksinkertaisesti jaksanut pitkän työvuoron takia mitään Gordon Ramsey-kokkailuja. Sen sijaan mulla oli mielessä joku valmispussi, missä olis ollut kasviksia, mutta koska en löytänyt mitään sopivaa enkä jaksanut alkaa pilkkomaan kasviksia, nappasimme pakasteesta lankkuperunoita.

Ennen ruokailua Pete otti dramaattisesti päällyspaitansa pois ja paljasti USA-aiheisen t-paitansa keskustelun virittämiseen. Tarkoituksemme oli illan aikana jutella tulevasta matkastamme. Käytiin läpi myös viime vuoden asioita ja mitä odotamme tulevalta matkalta. Viime reissulla Jere oli ollut mukana vain New Yorkin osuuden, mutta ensi vuonna saamme nauttia (? 🙂 ) Jeren läsnäolosta koko ajan.

Jere oli ostanut illaksi viinin pihvin kaveriksi ja viini oli todella hyvää. Sopi pihvinkin kanssa erinomaisesti. Pihvit onnistuivat jälleen todella hyvin ja taas vaihteeksi pihvi sai lisämakua pippurikastikkeesta. Hyvä ruoka, hyvä seura ja hyvä juoma. Mitä enempää sitä tarvitseekaan.

Älä pelästy alla olevaa kuvaa. Jere toivoi ruokailun ajaksi HUEsta punaisen valon, mutta se ei ollutkaan kovin mukava. Muut kuvat otin suht normaalissa valaistuksessa, mutta ruokailun ajaksi vaihdoin valot tunnelmallisempaan fiilikseen.

Jälkiruuaksi Pete taikoi meille energiset juomat ja siirryimme olohuoneen puolelle fiilistelemään viime vuoden USA-videoita.

Oi, että. Odotan ensi vuoden lomaa innokkaana. Ihanaa tietää, että on jotain mitä odottaa. Jotain, minkä eteen taas tekee töitä. Varauksia olemme tehneet jo muutamia reissua varten, mutta en viitsi toistaa samoja asioita kuin matkablogissa, joten sinne vaan klikkailemaan, mikäli aihe kiinnostaa.

Nyt jään odottamaan seuraavaa pihvintaita. Nami nami.

Leave A Reply

Navigate