Pikakuulumiset liljan kera

No heipä hei pitkästä aikaa! Nyt on taas ollut kaikkea mahdollista ja mahdotontakin, mutta on se kiva, kun on tekemistä! Oon kamppaillut kenkäongelman kanssa ja sen takia teinkin elämäni ekan tilauksen Booztilta ja päädyin noutamaan postiseinästä kolmet kengät. Seurailkaa mua Instagramissa, niin ehkä näette vilauksen uusista kengistä, hiii!

Mun synttärit on ihan ovella ja tuli vahingossa järkättyä synttärilounas, johon on osallistumassa oikein hyvä määrä dorkaa jengiä. Illaksi sitten iskä kutsui itsensä kahville ja tuo äidin mukanaan. Tän enempää en jaksais enkä oikeastaan välittäiskään.

pienisini

Ostin itelleni vähän niinku etukäteissynttärikimpun. Tää oli ihan ihme löytö Kierrätyskeskuksesta ja kimppu maksoi vain euron. Tietysti kulutin taas kameran akkua kuvatessa kimppua. Ainakin yksi lukijani tietää, etten ole kasvien tai kukkien suuri tuntija, joten pitipä sitten googlata tuo ostohetkellä nupussa ollut kukka, joka aukesi seuraavana päivänä. Se on lilja. Gerbera on mun lempikukka ja sen takia tiedän, että tämä miniversio on germini. (No okei, senkin googletin, koska en muistanut miniversion nimeä, hahhahaa.)

kukka30IMG_4721

kukka30IMG_4770

liljakollaasi

Että semmosta mulle. Nyt pitää juosta töihin. Tai no, juoksen autolle ja menen myymään kaljaa.

Btw, on toi lilja kyl aika hitsin nätti kukka. Mikä on sun lempikukka?

Leave A Reply

Navigate