Se olis sit bileet!

Odotan kovasti iltaa, vaikkei mitään erityistä olekaan luvassa. Sää näyttää ihan lupailevalta, vaikka äsken tulikin ihan kaatamalla vettä (seriously, kaks paperikassia melko märkinä ihan lyhyestä ulkona ulosta…). Tiedossa on hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa.

Miksi?

Mä täytin alkuviikosta vuosia!

Varsinaisena synttäripäivänä, Amerikan itsenäisyyspäivänä, mummi ja sen miesystävä kävi tuomassa kukkakimpun ja tarjosin kahvit ja tuota Fazerin taivaallisen herkullista Mansikkapaikka-kääretorttua. Se on just sopivan makeeta ja noi valkosuklaalastut kerman päällä on nerokas idea. Tosin tossa kuvassa näyttää siltä, että siinä olisi lunta… ja jotain.

Samana päivänä illemmalla isäni kävi syömässä samaista kakkua ja oli taas kiva vaihtaa kuulumisia kasvotusten. Isä paljasti pienen salaisuuden meille ja totesi, ettei ole asiasta muille vielä kertonutkaan. Tuli aika spesiaaliolo. Taidan olla edelleenkin isin pikku tyttö.

Ja tosiaan tänään sitten juhlistetaan vuosia pienellä kaveriporukalla. Pitkästä aikaa viikonloppuvapaa ja sekin tuli tosiaan toivomalla. Nyt viime aikoina kun on tuntunut siltä, että olen kaikki viikonloput töissä, tää vapaa viikonloppu tuntuu niin luksukselta.

En oikeastaan edes häpeile, että olen jo ”näin” vanha. Musta on vaan hauska, kun monet ei usko, että olen ”näin” vanha. Tossa jokin aika sitten ostin työpäivän päätteeksi siiderin (oho) ja suht uusi työkaveri sitten kysyi multa henkkarit. Tämä miespuolinen myyjä sitten siinä hämmästyi ja sanoi oikein kovaan ääneen, ettei uskonut mun olevan niin vanha. Kiitti, jäbä. Mut kiitti, en tosiaan omasta mielestänikään näytä ”näin” vanhalta 😀 Ja ihan tuossa pari päivää sitten ostin mielijohteesta tälle illalle sikareita (sori), niin pienen lähikaupan nuori miesmyyjä kysyi henkkareita ja siinä tyytyväisenä myhäilin ja kiitin. Hänkin selkeästi hämmästyi ja sanoi minun näyttävän paljon nuoremmalta.

Kiitos. Olen 31-vuotias, mutta tunnen oloni edelleen kakskytjotain vuotiaaks.

Leave A Reply

Navigate