Siitä välistä

Mä en oikein nyt ymmärrä, mihin tää aika katoaa. Tiedän, että tunnissa on 60 minuuttia ja päivään mahtuu 24 tuntia, mutta oikeasti viime päivät ja viikot on tuntuneet siltä, että päivässä ei ole riittävästi tunteja eikä viikossa päiviä.

Ensinnäkin, on jotenkin hämmentävää, että nyt on jo elokuu. Kesälomakausi vetää viimeisiään ja koulut on alkanut. Toisekseen on vaikea ymmärtää tätä kesän loppumista, kun itsellä loma on vasta edessä. Eikö vaan, että voi jo sanoa, että syksy on tullut?

Työpäivät on ollu rankkoja, pitkiä ja väsyttäviä. Tunnit matelee, kun odottaa koko ajan jotain muuta. Onneksi asiakkaat on välillä ihan mahtavia ja työkaveritkin kivoja, joidenkin kanssa on tullut ehkä hieman tutummiksikin. Vapaapäivät kuluu ihan tavallisissa asioissa ja välillä tuntuu, ettei muut oikein ymmärrä miten mulla ei muka ole aikaa. Ja välillä ärsyttää, kun jotkut ei ymmärrä, että haluaisin joskus vain olla. Tiedän, olen kohta lomalla ja silloin saan vain olla, mutta kyllä sitä pitää ehtiä levätä ennen lomaakin. En nyt tarkoita mitään kylpylälomaa vaan ihan vaan arkisia rentoutumistapoja, kuten nukkumista, lukemista ja leffan pällistelyä.

Olen kärsinyt stressimahasta ja senkin takia yrittänyt levätä ja tehdä mukavia asioita. Miettiä tulevaa lomaa, pelata, rentoutua katsoen hyvän mielen sarjoja ja syödä hyvällä omalla tunnolla melkein mitä vain.

Olen pakannut, miettinyt miksi en osaa päättää mitä vaatteita jätän kotiin, olen pakannut vähän lisää ja miettinyt myös, miksi kesä oli taas niin surkea ja lyhyt. No, onneksi noita kesävaatteita saa käyttää lomalla.

lomatopit

loma666

Muistattehan, että kirjoitan myös toiseen blogiin? Tulen varmasti päivittämään lomalta jotain tännekin puolelle, mutta suurimmat reissujutut ja häppeningit voitte lukaista ja tsekata sieltä puolelta. Lomatunnelmissa oltiin jo tänään, kun treffattiin lomakumppanimme ja käytiin tsekkaamassa fiilistä Sammonmäellä, josta on loistava näkymä lentokentälle (kuva myös yllä). Mentiin paikalle just sopivaan aikaan, nähtiin parin koneen nousu, nähtiin sateenkaari ja se kuinka se koko ajan suureni ja viereen tuli toinen ja lähestyvä sadepilvi pelotteli meitä. Alkoi just satamaan, kun päätimme lähteä.

alltheway

Olen siis edelleen täällä, jollain hengellä voimissani.

Leave A Reply

Navigate