Sinua niin odotin, oi Dinoleffa

Mä rakastan leffoja. Tykkään kauhusta, komedioista ja nyt jo pystyn (hieman nolona) myöntämään, että tykkään myös chick flickeistä.

Leffoissa en sen sijaan juokse. Pysyn mieluummin kotona, koska kotona on kivempi herkutella, maata sohvalla niin kuin tykkää ja juosta vessassa vaikka puolen tunnin välein ja leffan pystyy aina stoppaamaan. Sitä paitsi kotona voi pukeutua miten tykkää tai vaikka ihan jättää pukematta.

Leffa, jota en käynyt katsomassa teatterissa, mutta jonka julkaisua odotin innolla, oli Jurassic World. Tilattiin se ennakkoon Discshopista ja se tulikin kotiin odotettua aiemmin.

Harmi vain, että paketti oli turmeltunut ja leffakotelo kuulostaa siltä, että levyt ovat irronneet paikoiltaan. Innostuksissani en siis voinut muoveja repiä leffan ympäriltä pois, koska haluamme uuden leffan. Emme halua ottaa riskiä, että levy(t) onkin naarmuuntunut eikä sitä sitten avaamiseen jälkeen voi palauttaa.

Harmitusta lisää se, ettei Miehen yhteydenottoon olla vastattu, emmekä siis tiedä saammeko uuden leffan ja milloin. Vaikka tilattiin leffa ennakkoon, silti tässä tilanteessa olisikin ollut nopeampi tapa odottaa huomiseen, julkaisupäivään, ja hakea leffa kotiin ruokakauppareissun yhteydessä.

Voi dinosaurukset sentään. Pitäiskö tyytyä siihen, että katsois jonkun aiemmin julkaistuista dinoleffoista?

Klikkaamalla kuvaa pääset katsomaan leffan upeita postereita.

Kuka on siellä ruudun toisella puolella nähnyt Jurassic Worldin? Onko odottamisen arvoinen?

Leave A Reply

Navigate