Sohvahaaveita

Meidän ikivanha sohva on irtisanomassa itseään. En osaa sanoa kuinka vanha sohva on (reippaasti yli kymmenen vuotta kuitenkin), mutta se on alunperin tätini. Tädiltä sohva meni pikkuveljelleni ja meille sohva kotiutui seitsemän vuotta sitten. Ostimme sohvaan silloin uudet valkoiset päälliset ja niiden rinnalle ostettiin myös ruskeat päälliset, jotka ovat palvelleet pitkään.

Oma haaveeni sohvanurkkauksesta on kevyesti sävytetty, pehmeä ja lämmin kolo, johon voi sukeltaa aina. Mitä isompi ja muhkeampi, sen parempi. Mitä enemmän tyynyjä ja vilttejä, sen parempi. Kuitenkin, krhm, en ole haalinut niitä tekstiilejä ikinä kotiin niin paljoa, koska aikoinaan kotisiivoustöitä tehneenä huomasin miten suuri vaiva tekstiileissä on. Lisäksi haluan, että sohvalle mahtuu istumaan (makaamaan) ilman, että puolia tyynyjä tarvii heittää lattialle.

olohuone

Kaksi ekaa kuva on kuin kaksoset, eka kuva täältä ja hänen kaksoisolentonsa täältä.

olohuone2

Jos haluut saada paljon inspistä, klikkaile tänne ja seuraa häntä Instassa.

olohuone3

Tämä eka kuva täältä ja vaikken hentoihin pinkkeihin hurahda, täältä löytyi aivan ihania kuvia.

Kuvat antaa vähän makua siitä, että mikä olis mun unelmien sohvakolo. Haaveissa on ollut pidempään jonkinmoinen divaani, kulmasohva, joku semmoinen. Käytiin joku aika sitten koemakoilemassa sohvia (Frendien Ross-tyylisesti olis pitäny testailla) ja jos ei rahalla olis väliä, niin kotiuttaisin heti älyttömän ison yksilön ja kymmeniä tyynyjä. Sellaisen U-mallisen, että olohuoneen imuroinnista tulee hankala, ellei jopa mahdotonta.

No, koska rahalla on väliä ja koska viime aikoina auto on syönyt liikaa rahaa, piti muistaa pitää järki tallella. Koemakoilu sohvaliikkeessä oli ihan kivaa ja sieltä mulle jäi parhaiten mieleen tonnin kulmasohva. Tonni. No, ilmeisesti Peteä ei huvita maksaa sohvasta tonnia (ketä ees huvittais?), joten laajennettiin testailua. Olisi ihan kiva saada sohva maksettua kerralla pois.

Toinen koesohvailu tuotti tulosta ja sen tuloksena päätimme, että hommaamme uuden sohvan samasta paikasta mistä vanhakin sohva on aikoinaan hommattu. Ostetaan melkein sama sohva, mutta hieman isompana. Ja sitten jos jää jano, voidaan ostaa vielä myöhemmin saman sarjan rahi.

Kysymys kuuluukin nyt, kai mä voin ostaa lisää tyynyjä?

Leave A Reply

Navigate