Starlight

starlight_blogger

Sain ensimmäisen haasteeni Mielekkäältä miellekartalta ja kiitän kovasti tästä kunniasta. Niiaan ja vähän nostan olematonta hattuani. Vautsi, ihan eka haaste ja se on Starlight Blogger Award. Kuulostaapa hienolta!

Pohdiskelen siis elämääkin suurempia kysymyksiä ja niiden päätteeksi pohdin, kenelle kuudelle bloggaajalle tämän haasteen laitan eteenpäin. Mielessä on tietysti jo pari loistotyyppiä, mutta enköhän loputkin keksi.

rakas

Mistä olet kiitollinen juuri nyt?

Maailman parhaista vanhemmista. Nostan hattua, että ne hölmöt vielä jaksavat olla vähän itsekkäitä ja tehdä onnellisuuden eteen asioita, joihin moni ei uskaltaisi. Parempia vanhempia en pysty kuvittelemaan. Kiitän molempia tuesta, neuvoista, miljoonista halauksista ja haavojen hoidoista.

Olen kiitollinen myös miehestäni ja lähimmistä ystävistä. Suurkiitos Miehelle, joka jaksaa katsoa mun naamaa joka päivä ja kuunnella mun änkytystä. Kiitän Miehen läsnäolosta ja lämpimästä sylistä. Kiitän Miestäni ja ystäviäni tuesta ja sanoista, joiden ansiosta jaksan.

Olen kiitollinen myös siitä, että olen päällisin puolin terve ja selväjärkinen tyyppi, joka selviytyy arkisista asioista. Ainakin useimmiten.

2311 (16)

Minkä valinnan tai asian haluaisit muuttaa elämässäsi, jos pystyisit?

Pinnallisena tähän kysymykseen vois vastata, että vaikka miten. Enemmän rahaa, enemmän tilaa, enemmän sitä ja tätä. Hoikempi ulkomuoto, pidemmät ja vahvemmat hiukset ja ripset, laalaalaa.

Mutta vakavasti otettuna… Menneisyydestä en muuttaisi mitään, koska virheistä on opittu. Yhden suurimman ”virheen” kautta sain ihania ystäviä ja opin sen, ettei aikuistua voi vain sillä, että muuttaa nuorena vanhempien nurkista pois. Olen kokemusta rikkaampi (vanhemmat tosin köyhempiä).

Muuttaisin vain yhden asian tämän hetkisessä elämässä ja se on työ.

2311 (8)

Mikä on sinun mielestäsi elämän tarkoitus?

Voi apua. Elämän tarkoitus. Kauheen filosofinen juttu. Vihasin muuten filosofiaa lukiossa, en tainnut edes ekasta kurssista päästä läpi. Saati lukiosta, haha.

Jos ajattelen nyt ihan itseäni… Elämän tarkoitus voisi olla rakkaus ja jano. Halu rakastaa, olla lähellä. Jano tehdä, nähdä ja kokea. Jokaisella on varmasti elämässään omat tarkoituksensa ja suuntansa. Elämän tarkoitus ja sen suunta kaiketi muuttuu, koska elämässäkin tapahtuu.

Haaste jatkuu…

Samat kysymykset lähtevät uusiin blogeihin. Haastetta ei ole pakko ottaa vastaan, mutta lukisin mielelläni vastauksenne. Saatte ottaa vakavan asenteen tai satiirisen, ihan kuinka haluatte. Haaste lähtee seuraaville:

Kasu, jolla on puutarha.

Tanja ja Tiina, joihin tutustuin ihan hetki sitten, mutta ajattelin tällä tavalla tehdä lähempää tuttavuutta heihin.

Laura, joka haluaa kotinsa järjestykseen. Kukapa ei… Lauran juttuja lueskellessa tulee olo, että pitäisköhän itsekin ryhtyä toimeen. Oli kyseessä sitten reseptivinkki tai askarteluohje.

Anna K, jolla on upeita kuvia ja ajatuksia herättäviä tekstejä.

Hmm. Siinä tulikin vasta viisi. No, heitetään kuudes haaste Sinulle, joka tupsahdit tänne, jota en ole vielä haastanut tähän. Ota ajatusmyssy esiin ja mieti millaisen tekstin haluat julkaista maailmalle.

Kun olet valmis, laitathan kommenttiboksiin linkin omaan Starlight -postaukseesi, sillä haluan tietää vastauksesi!

4 Comments

 1. Hei ja kiitos haasteesta! Kuulostaa mielenkiintoiselta 🙂 Saattaa olla, että tän toteutus venähtää joulun jälkeiseksi, ehkä jopa ens vuodelle, sillä nyt on tulossa joulukalenteri blogiini, enkä sen aikana ajatellut postailla muuta. Mutta jos ei haittaa, että teen tämän niin myöhään, niin mielelläni lähden mukaan 🙂

  • Taru Reply

   No problem, vastailet kun ehdit! Jään mielenkiinnolla odottelemaan joulukalenteria 🙂

 2. Kivoja mietteitä! Ihanaa, että sinulla on noin upeat vanhemmat. 🙂 Veikkaan, että moni nuori tai vähän vanhempikin aikuinen ei ajattele yhtä lämpimästi omista vanhemmistaan. Minulla on hyvä suhde omiini, mutta on monia hetkiä, jolloin emme ymmärrä toisiamme lainkaan (tai he eivät ymmärrä minua). Välillä tuntuu, että he ovat ihan toisesta maailmasta. Ehkä sinun vanhempasi ovat vähän nuorempia ja modernimpia? 🙂 Omani ovat olleet eläkkeellä joitakin vuosia.

  • Taru Reply

   On upeat vanhemmat, vaikka kyllä on niidenkin kanssa aikoja, että ymmärrystä puolin ja toisin ei oikein löydy. Nyt ehkä tässä iässä alkaa ymmärtämään enemmän. Viisikymppisiä he ovat eli eläkkeelle vielä aikaa 🙂

Leave A Reply

Navigate