Summer tag – this or that

Törmäsin Kanen blogissa kivaan kesäjuttuun ja mietin tämä olisi hauska toteuttaa myös itse. Varsinkin, kun kesäloma lähenee, voisi vähän upottautua kesäisiin ajatuksiin ja kuviin.

Meri vai uima-allas? Riippuu missä olen. Parhaimmassa tapauksessa valitsen molemmat ja hypin vesissä vuorotellen. Ulkomailla pitää ainakin kokeilla molemmat. Suomessa suosin aina järveä ja merta.

Rantaloma vai telttailu? Hankkisin kunnon välineet ja lähtisin telttailemaan. En jaksa makaa rannalla, juoksisin vedessä koko ajan ja läträisin aurinkovoiteen kanssa. Vaikka se olisikin vedenkestävää.

Vesimeloni vai mansikat? Mansikat. Ei kun molemmat. Ei, mansikat.

Bikinit vai uimapuku? Uimapuku. Kyllä mulla bikinitkin on, mutta uikkari on kivempi. Sen kanssa voi oikeasti uida niin, ettei tarvii pelätä yläosan lähtemistä.

Limu vai jäätee? Limu. Jääteetä juon harvemmin.

Hotdogit grillattuna vai nuotiolla paistettuna? Hmm, ei mitenkään?

Hattu vai aurinkolasit? Aurinkolasit aina, jos aurinko paistaa. Välillä myös molemmat.

Ikkunat alhaalla vai ilmastointi täysillä? Ilmastointi, mutta ei ihan täysillä. Välillä on tosin kiva fiilistellä ikkunat auki, mutta miksei sitä ilmastointia käyttäisi, kun sellainen on?

Itseruskettava vai aurinkovoide? Ehdottomasti aurinkovoide. Palan aika herkästi. Muutama vuosi sitten kokeilin jalkoihin itseruskettavaa, se oli ihan typerää.

Pesäpallo-ottelu vai konsertti? Ensin pesistä ja sit konserttiin. Tietysti riippuu mikä konsertti on kyseessä.

Jäätelö vai mehujää? Helteellä mehujää on hyvä vaihtoehto, mutta muuten pitkin vuotta valitsen jäätelön.

Ilotulitteet vai tulikärpäset? Tulikärpäset ei haittaa, jos ne on musta tarpeeksi kaukana. Ilotulitteista ei kauaa iloa ole… En osaa valita. Tulikärpäset ilotulitteissa? Päästäis niistäkin.

Varvastossut vai paljain jaloin? Hyi, en tykkää yhtään käyttää varvastossuja! Mutta enpä oikein kulje paljain jaloin muualla kuin mökillä ja rannalla. Riippuu siis missä kävelen.

Vesi-ilmapallot vai vesipyssyt? Pyssyt vois olla aika hauskoja.

Kuvat on napattu vuonna 2011 Gran Canarialta ja näitä kuvia selatessa tuli vähän kesäinen olo. Siitä huolimatta, että ulkona on pilvistä ja siellä satelee välillä.

Leave A Reply

Navigate