Syksy saapuu

Kesäloma vetää viimeisiään ja syksy on jo ihan ovella. Kun katsoo sääennusteita, ei tulevina päivinä enää kivuta päälle kahdenkymmenen lämpöasteen. Harmi, että kesä oli säiden suhteen aika huono, mutta eipähän tarvinnu tuskastella aamuisin mitä laittaa päälle!

Pukeutumisen suhteen tämä kesä oli siis mukava ja harmiton. Kuten tiedätte, rakastan syksyä, koska neuleet on kivoja ja huivit on kivoja ja saappaat on kivoja (voi kun löytäiski tänä syksynä täydelliset saappaat…). Ja kuka ei tykkäis syksyisestä luonnosta, lähinnä sen tuomista väreistä. Ah!

Ensi viikolla palaan töihin. Toisaalta ihan kiva palata takaisin töihin, mutta silti tuntuu, että voisin jatkaa lomaa. On siis vähän ristiriitainen olo sen kannalta. Vielä on jonkinlaisia lomasuunnitelmia loppuviikolle, mutta ei mitään ihmeellisiä.

Tänään sainkin inspiraation vaihtaa vaatekaapin sisältöä kesäisestä syksyisemmäksi. Pakkasin matkalaukkuun shortsit, topit ja sellaiset paidat, joita kaipaan vasta ensi vuonna. Osa vaatteista on taas matkalla kierrätykseen. Viimeisen vuoden aikana kaappiin on tullut täydennystä lähinnä äidin kautta. Äidiltä sain kauan kaipaamani lyhythihaisen ja lyhyen boleron, joka oli tosin hieman rikki. Sain korjattua sen, mutta en ehkä ihan niin nätisti kuin olisin halunnut osata, mutta sitä kelpaa käyttää, kunhan vain tarve tulee. Keväällä ostin Lindexin alennusmyynneiltä college-paidan, jota en ole kertaakaan käyttänyt, mutta eiköhän nyt syksyn tullen sillekin ole käyttöä. Ostin paidan vasten stylistin neuvoja; se on harmaa!

Vaatekaappi viime vuoteen verrattuna ei siis ole juurikaan muuttunut, mutta huomasin, että kaapista puuttuu pari ”kulmakiveä”. Musta tavallinen paitapusero/kauluspaita, joka kävisi virallisempiin häppininkeihin, esim. hautajaisiinkin. Tarvitsisin myös jonkun neuletakin, joka olisi hieman lyhyempi malli eikä siinä olisi mitään liehukkeita edessä. Ilman nappeja, vetoketjuja ja sun muita semmosia.

Housujen suhteen olen ollut todella tylsä, mutta olen jo jonkin aikaa huomannut himoitsevani joitain viininpunaisia tai vihreitä slimmejä housuja, joissa olisi korkea vyötärö. Ehkä mä vielä joskus ne löydän…

No mutta. Maanantaita odotellessa, hmm, en tiedä millä fiiliksellä. Nyt vielä lomafiiliksiin ja ajatukset pois töistä. Huh!

Leave A Reply

Navigate