Syksyn kuulumiset

Huh, edellisestä kerrasta onkin aikaa. Työvuorot on viime aikoina olleet hieman erilaisempia mihin olen ”tottunut” ja tämä taitaa jatkua vuoden loppuun, ellei sitten joulua varten tule ihmeellisempiä muutoksia. Vapaahetkinä olen taas yrittänyt ottaa kaiken irti siitä, että olen voinut nukkua, syödä, nukkua, nähdä kavereita, nukkua ja syödä taas vähän lisää. Musta tuntuu, että aina tähän vuodenaikaan ruoka (ja herkut) maistuu paremmalta ja ruokaa (ja herkkuja) tulee syötyä siksi paljon normaalimpaa enemmän. En nyt sano, että olisin lihonut pyöriväksi läskikasaksi, mutta on se vähän onnetonta, kun työpäivän aikana saa utelun asiakkaalta, olenko raskaana. Just näin.

Näinä blogittomina päivinä ei ole tapahtunut sinänsä mitään erikoista, mutta voisin kertoa mitä olenkaan tehnyt viime aikoina…

… Olen käynyt vaihtamassa kynnet. Sain palautetta, että kynnet ovat kuin pikkujoulukynnet, joka ei nyt ihan ollut se, mitä hain, mutta jees, kiva kiitos. Ystävä kehui kynsiä paljon ja minäkin diggaan, bling on aina jees.

… Olen tuhlannut töissä ihan liikaa rahaa eväisiin, koska en ole suunnitellut ruokalistaa etukäteen. Töihin olen lähtenyt nyt usein ilman eväitä ja nopeasti vain ostanut jotain. Elovenan mansikka-vadelma oli ihan jees, mutta mun makuun ehkä kuitenkin liian imelä. Tähän eväs-hommeliin pitäisi saada muutos eli ruokasuunnittelu kunniaan!

… Olen sen sijaan suunnitellut taas autolle hommia. Autolle on nyt varattu katsastusaika ja kävin vaihtamassa TAAS palaneen ajovalon, siinä on ilmeisesti joku kosketushäikkä tai jotain, miksei se yks tietty poltin ikinä kestä kauaa.

… Olen käynyt kierrätyskeskuksessa tappamassa aikaa. Ajan tappaminen onkin ihan jees, kun löytää angorapaidan, joka ei kutita. Kotona tietysti huomasin, että paidalle käy vain käsinpesu, mutta koneen käsipesu ei onneksi tehnyt paidalle mitään vahinkoa.

… Olen käynyt hakemassa isän nurkista vanhoja valokuva-albumeita pois. Isä muuttaa vuoden alussa eikä halua kantaa uuteen asuntoonsa kymmeniä ja kymmeniä albumeita, joten oli aika työstää historiaa kuvien kautta. Kuvien läpikäynti on vienyt aikaa, kuten myös kuvien skannailu ja kovalevylle tallentaminen. En aio säästää kuvia juurikaan fyysisesti, ihan vain muutamat parhaimmat ja tärkeimmät, loput sitten säästän digitaalisesti. Albumit joutaa sitten roskiin, kunhan ovat kaikki perheenjäsenet kiertäneet.

… Olemme viettäneet laatuaikaa ystäväpariskunnan kanssa. Tämä ihana pariskunta asustaa naapuripaikkakunnalla, mutta nähdään nelisin yleensä vain pari kertaa vuodessa. Näkemiset ovat aina niin ihania, ikinä ei ole tylsää eikä ikinä ole hiljaisia hetkiä.

… Ja olen tietysti nähnyt Miraa. Miran kanssa käytiin ex-tempore Sokoksella 3+1-päivillä ja ostin sieltä parit tarpeelliset jutut ja yhden ihmeellisen löydön tein, siitä ehkä myöhemmin… Miran kanssa käytiin myös tällä viikolla kiertelemässä pitkästä aikaa Kaaressa ja syötiin söpösti juustokakku puoliksi.

… Olen vihdoin löytänyt uudet vihreät housut! Parisen vuotta sitten ihastuin vihreisiin housuihin, joiden elinkaari ei kuitenkaan ollut pitkä. Kun Cubukselta kilahti mainosviesti sähköpostiin ja siellä komeili vihreät housut, olihan ne pakko käydä hakemassa. En edes kokeillut niitä paikan päällä, ostin saman tien ja tadaa, oli .. hmm, melko täydelliset! Älyttömän mukavat jalassa ja iiihanan väriset. Olisin ostanut samat housut myös punaisina, mutta ne oli omaan silmään ehkä liian punaiset. Viininpunaiset olis ollu kivat.

… Yritin myös etsiä meille uutta kahvinkeitintä Kaaresta. Petellä on kovat vaatimukset kahvinkeitintä varten eikä me mitään Moccamasteria haluta. Olisi tietysti plussaa, jos kahvinkeittimen saisi termarina, olis aika näppärä, kun heräillään välillä eri aikoihin. Mutta, vanha keitin toimii yhä, ainakin joten kuten. Ehkä me sillä pärjätään siihen asti, että löydetään se täydellinen seuraaja.

… Olen myös vieraillut Nuka Worldissa. Niin, siis… Fallout nelosen maisemissa. En tiedä mistä ihmeestä sain taas sykäyksen pelata kyseistä peliä, mutta lähdinpä päivityksen kunniaksi käymään Nuka Worldissa ja se on aiheuttanut melkein harmaita hiuksia, kun en tiennyt miten jatkan stooriani. Pelin takia (ansiosta? 🙂 ) olen nähnyt ihmeellisiä Fallout-unia, mutta ne eivät olekaan olleet painajaisia, kuten joskus ennen.

… Olen pitkästä aikaa änkyttänyt niin, että Pete nauroi mulle. Hyväntahtoisesti siis, ei pahalla. Muakin alkoi naurattamaan tapaus ja ehkä vähän vieläkin hymyilyttää, miten Pete reagoi mun khikhikikii-ääntelyille.

… Vietin yhden TES-lomapäivän. En siis kesälomaa, enkä talvilomaa, vaan ihan ihka ekan ”ylimääräisen” lomapäivän, joka saatiin nyt näiden arkipyhien menettämisestä, koska kauppojen aukiolot vapautuivat.

Mutta, siinäpä ne kuulumiset. Nyt sujahdan nopsasti vielä iltapuuhiin, jotta jaksan nousta pirteänä aamukuuden työvuoroon! Loppupäivä huomenna vietetäänkin juhlistamalla teräshäitä.

Pitäisköhän mun käydä huomenna ostamassa Petelle lahjaksi Teräsbetonin levy…

2 Comments

  1. Vitsit miten tyylikkäät kynnet, glitterkynnet on kivan näyttävät! Ja tosi hyvän paitalöydön olet tehnyt 🙂

    • Taru Reply

      Kiitos, Piia 🙂 Joo toi paita oli kyl ihan megakiva löytö. Ei edes harmittanut eilen todeta, että siitä irtoaa semmosta pientä haiventa pitkin muita vaatteita 😀

Leave A Reply

Navigate