Syksyn uutuuksia

Jotkut teistä jo varmaan tietävätkin, että rrrakastan syksyä! En pelkästään värien ja viileyden takia, vaan myös sen vuoksi, että voin vetää päälle neuleen, huivin ja kerrostella asuja. En ole maailman paras kerrostelija, mutta olen tsempannut ja kokeillut outojakin yhdistelmiä. Osa toimii, osa ei.

Syksyksi olen jo pidemmän aikaa haaveillut viininpunaisia ja/tai metsän vihreitä housuja. Joku aika sitten meinasi käydä hyvä tuuri, kun löysin kierrätyskeskuksesta molemmat. Aivan täydellisen punaiset ja samanlaiset vihreänä. Korkea vyötärö, kapea malli ja vetoketju sivussa. Kuinka ollakaan, housut meni päälle, mutta ei kiinni. Koska enää en osta liian pieniä vaatteita, sillä niistä tulee vain pahalle tuulelle, jätin housut sinne.

Viimeksi käydessäni kierrätyskeskuksessa bongasin kuitenkin ihanan pehmeät Vilan farkut, jotka ovat varmaan olleet uutena sysimustat. Nyt ne olivat hieman harmaaseen taittavat, mutta kuitenkin tarpeeksi mustat. Sain housut vedettyä päälle ja ne meni vieläpä kiinni. Farkuilla oli hintaakin vain viisi euroa!

Ja sain onneksi myös ne vihreät housut Cubukselta. Ehkä mä näillä pärjään, en mä kai punaisia enää tarvitse, siis oikeasti.

Kierrätyskeskuksesta löytyi toinenkin ihana löytö, joka vilahti jo täällä pikaisesti. En vain voinut vastustaa villaista ja angoraista neuletta, niin pehmeä, niin suloisen värinen, niin just mua. Ihastuin myös takana olleeseen vetoketjuun, joka antoi hieman särmää neuleelle. Ja tiedättekös, tuo pieni nukan lähtö ei todellakaan haittaa mua, noup. Parasta tässä neuleessa on se, että se ei kutittanut päällä ollenkaan! Hintaa tälläkin taisi olla viisi euroa, mahtava löytö siis!

Löysin muuten samaisella reissulla ihan tavallisen mustan t-paidan, joka istuu mulle täydellisesti. Multa on puuttunut sellainen kaapista pitkään, joten en edes miettinyt ostanko vai en.

Vähän vanhempi löytö kierrätyskeskuksesta on raitaneule. Mukavaa puuvillaa! Se joka sanoo, että vaakaraita leventää, on ainakin tämän paidan kohdalla väärässä. Paita ei levennä mua ollenkaan! Värit on mitä ihanimmat ja tätä olenkin jo useasti käyttänyt.

Tein myös Prismasta löydön, joka ei varsinaisesti ole värinsä puolesta syysvaate eikä materiaalin puolesta talvivaate. Pehmeän persikkainen neule on kokoa XXL, mutta koska tässä on raglanhihat, eipä sillä koolla niin väliä. Ja siis olen niin innoissani ensi vuoden reissusta, että sovituskopissa mietin miten helppo neule on lentomatkoilla, haha. Tässä lomainnostuksissani löysin kierrätyskeskuksesta myös hieman eri sävyisen lyhythihaisen boleron tai jonkun vastaavan liehukkeen, jonka laitan odottamaan ensi kesää ja kesälomaa. No, tämän Prisman löydön ansiosta ajattelin heivata oranssin neuleen ehkä takaisin kiertoon, mutta vetäessäni sen päälle mietin antavani sille vielä mahdollisuuden. Neule on niin mukava päällä, hyvän värinen ja helppo heittää viileinä kesäiltoina päälle. No, nuo neuleet joutavat kuitenkin kaappiin odottelemaan lämpimämpiä säitä.

Ja kohta lähtee käyttöön uusi pipo ja uudet nahkahanskat, kun lähden odottelemaan lumisateeseen bussia. Eihän tonne nyt viitsi lähteä liukastelemaan kesärenkailla…

Leave A Reply

Navigate