Syyskapselin uutuudet

Kun jotain lähtee, saa myös jotain tulla tilalle. Fiksailin vähän vaatekaappia ja tilalle tuli tosiaan pari paitaa. Hups, pari? No juu, myönnettäköön, että UFF on aika mainio paikka. Siellä ei pitäis ”vaan käydä”, koska sieltä löytää just silloin jotain siistiä.

Olin etsinyt itselleni jotain keeppiä (tai ihan megaisoa huivia), sellaista hyvää materiaalia, joka ei kutita ja joka lämmittäis. Ja mustaa ei kiitos, mutta ei mitään tylsää ruskeeta. Olin jo luovuttanut, kun UFF:lla bongasin H&M:n ponchon. Alle kymppi jäi maksettavaa, niin mun mielestä oli ihan kiva bongaus.

Mies tietysti sanoi tosta ponchosta… Tai siis ei, se ei sanonut mitään. Ainakaan mitään hyvää. No, pesun jälkeen esittelin ponchon vyön kanssa. ”Ei toi silti tosta hyvän näköistä tee.” Jaaha, selevä. No onneks mä sitä pidän päällä, etkä sinä.

apinointiaimg_0457

apinointiaimg_0458

No, pelkästään tollalailla toi on vähän…. Noooo, tylsä, ehkä liian teltta? Mutta otetaas se vyö. Löysin tästä muuten miniminireiän, mutta pitänee kai korjata se, ettei reikä lähde suurenemaan.

apinointiaimg_0459

Joo, vai ei? Mitä mieltä te ootte? Mä tykkään, koska se ei ole musta (haha) ja noi raidat antaa vähän eloa tohon pintaan. Ja ihan parilla nepparin avauksella sen saa huiviksi. Jos haluaa 🙂

apinointiaimg_0440

Viikattuna tuo poncho ei näytä miltään. Punaisen, mutta ei liian punaisen, paidan löysin… Ai niin, kävin kälyn kanssa kirppiksellä, sieltä tämä löytyikin! Löysin sen vielä pöydästä, jonka hinnoista sai puolet pois hinnasta, joten 2,5 euroa siitä, etten edes paitaa sovittanut kirppiksellä, ei paha!

apinointiaimg_0441

apinointiaimg_0442

apinointiaimg_0445

Väri on kiva, mutta tosiaan ei liian punainen 🙂 Materiaali on sellainen, että voisin harkita tämän paidan sisällyttämistä ihan syys/kevätkapselissa, en ehkä niinkään kesäkapselissa.

syysa

Kävin tsekkaamassa Vantaan uutta Konttia, oli muuten supernätti ja supersiisti paikka! Sieltä löysin kaksi todella edullista neuletta, lyhythihaisia tosin. Beigeä neuletta mietin hetken, koska se vaikutti niin lyhyeltä, mutta se olikin päällä tosi kiva! Hinta tais olla neljä euroa.

brown

Tummanpunainen neule taisi olla myös neljä euroa, jos oikein muistan. Tajusin vasta kotona -vaikka kokeilinkin neuleet paikan päällä- että punainen neule on sama kuin se kiva musta, mikä mulla on. Tunnistin sen niskan rusetista ja lyhyellä mittauksella totesin neuleet vieläpä samankokoisiksi.

apinointiaimg_0448

apinointiaimg_0451

Ja tosiaan tuo neule taipuu ilman vyötä, vyön kanssa. Alle pitkähihainen trikoopaita, niin menee vielä kylmemmilläkin säillä. Huivi mukaan. Hameen kanssa en ole tätä muuten kokeillut, pitäiskö joskus ehkä kokeilla..

apinointiaimg_0452

Että semmoista tuli tilalle. Mikä on saldo? Viimeksi oli 31, nyt tuli siis nämä neljä lisää eli nätti 35. Kaksi liikaa, mutta annetaan se anteeksi 🙂

Mitäs sanotte tuosta ponchosta?

Leave A Reply

Navigate