Tänään on keskiviikko

2311 (15)

Vai, että tollainen otsikko! Ihan vaan siksi hehkutan tätä päivää, koska mulla on huominen ja vielä perjantaikin vapaa! Sitten olenkin jouluun asti töissä. Aaton olen sentään vapaalla.

Vein maanantaina auton korjattavaksi koska muhun törmättiin, mutta sitä ei haluttukaan pitää siellä. Mun olisi pitänyt tajuta siis ihan itse viedä auto näytettäväksi, että nonni, kattokaas nyt sitten mitä tälle pitää tehdä. Ei mulle mitään semmosta sanottu puhelimessa, varattiin vaan aika korjausta varten. No, nyt sitten auto tsekattiin ja todettiin, ettei sitä voida pitää siellä, koska varaosa (uusi takapuskuri!) pitää tilata erikseen. Eikä vakuutusyhtiö korvaa sitä odotusaikaa eli olisin joutunut itse maksamaan sijaisauton pidosta. Nääh. Vien auton ensi viikolla korjattavaksi ja saan toivottavasti jouluksi auton, jossa on kaikki heijastimet kiinni puskurissa ja peruutustutka toiminnassa!

No, maanantaina sitten tuon autohommelin jälkeen suuntasin ystävän luo myöhäiselle aamupalalle. Olin vienyt sitä ennen evääni töihin ja kävelin siitä lyhyen matkan kaverin kämpille. Siinä juotiin glögiä ja rupateltiin niitä näitä, kun yhdentoista jälkeen puhelin soi.

Tähän väliin on tietysti kerrottava vähän taustaa. Mulla alkaa vuorot yleensä klo 12 tai vartti sinne tänne. Kun menen myöhempään, olen yleensä todella ajoissa. Jos menen jo klo 11, olen silloinkin yleensä ajoissa eväiden kanssa. Muutaman kerran on meinannut käydä köpelösti, kun olen sekoillut vuorojeni kanssa.

Noniin, eli siis puhelin soi yhdentoista jälkeen. Saman tien, kun näin puhelun tulevan töistä, mietin että EIJEIEIEI. Vastasin leppoisasti, mutta kun ääni puhelimen päässä oli kysyvä, aloin melkein huutonauramaan puhelimeen, EIJEIEIEI. No, lähdinpä sitten nopsasti töihin ja melkein juoksinkin puolet matkasta.

Sorisorisori, enhän mä ikinä tollei myöhästele. No, eipä siinä mitään hätää ollut. Vähensin itseltäni puoli tuntia työvuorolistasta. Tyhmä minä.

Mutta onni onnettomuudessa, jatkoin vielä omaa työvuoroani toisessa myymälässä, kun menin paikkaamaan sairastuneen myyjän vuoron.

Eilen ei tapahtunut mitään erikoista. Olin töissä. Ja kiitos Juulian, olen katsonut vähän Brooklyn ysiysiä (ei sitä voi sanoa jenkkiläisittäin ”nainnain”, kuulostaa pervolta!).

joulukynnet

Tänään kävinkin laittamassa kynnet jouluisiksi ja seuraava kerta onkin vasta ensi vuoden puolella, eli näillä mennään uusivuosi!

Oli kiva päivä töissä, olin very good saleswoman ja tein erään asiakkaan superiloiseksi. Taas kerran ylitin itseni olemalla todella ekstrovertti töissä ja nyt kotona, noh. Sanotaan vain, että onpa kiva olla kotona ja nauttia parista vapaasta. Voisin nauttia jopa lasillisen viiniä.

Suunnittelen yhtä juttua vähän vakavammasta aiheesta, kirjoitin heti idean Twitteriin. En tiedä onko liian vakava juttu jouluksi, mutta tuolla päässä se idea kytee.

Voitin Tanjan blogissa yllärijoululahjan ja sekin pitäisi ehtiä hakea tuolta postiseinästä. Ja ihan postissakin olisi paketti. Josko sitten huomenna olisi postipäivä! Ja pakkohan tuosta yllärilahjasta on tehtävä ihan juttu, mutta avaan lahjan varmaan vasta jouluaattona! Hihii, en malta odottaa mitä sieltä löytyy 🙂

Leave A Reply

Navigate