Tatuointihaaveita

Olen nähnyt muiden ihoilla koristeena pari aivan loistavaa tatuointia vanhan tatuoinnin päällä. Itse haluaisin joskus korjata selässäni olevan tatuoinnin, en pelkästään kuvan takia vaan siksi, että se on vinossa (kiitos skolioosin). Selässähän lentelee symmetrinen perhonen, jonka sain melkein 14 vuotta sitten. Eipä silloin pieneen päähäni tullut mieleen, että selkä elää vielä aikuisiälläkin ja näin tasaisesti lentävästä perhosesta tuli vino vuosien myötä.

Olen kertonut aiemminkin tatuoinneistani, kirjoituksen voi käydä vielä lukemassa tästä.

Muutama vuosi sitten tuli idea jostain pienestä ärsyttävästä linnusta, mieluiten variksesta/harakasta, joka muistuttaisi minua isovanhemmistani, vaarini kun tuppasi sanoa minua harakaksi. Tulikin mieleen, olisiko perhosen päälle haasteellista tatuoida varis, mutta ihan eri tyyppinen, ei siis mitenkään symmetrinen. En haluaisi, että selkärangan päälle tatuoitaisi, mutta se taitaa olla aika mahdoton pyyntö, kun kerta perhosen haluaisin peittää.

Pelkkä varishan voisi olla aika tylsä ja kolkko, riippuen tietysti kuvasta. Mutta, entä jos varis saisi kaveriksi tulppaanin, mummin lempikukan, josta itsekin tykkään? Tulppani voisi olla ihan väritön.

Kuvasta klikkaamalla lähteeseen
Kuvaa klikkaamalla lähteeseen

Kaksi hyvin erilaista tatuointia, mutta molemmat puhuttelevat. Kukat ovat vääriä ja toisessa on väärä lintukin, mutta jotain yhtä kaunista ja upeaa olisi hieno ikuistaa iholle.

Pete ei varmaan diggaa ideasta, mutta eipä mulla tuon perhosen kanssa kiire olekaan. Se on sentään selässä, jossa se on omalta katseelta piilossa eli ei häiritse. Veikkaisin silti, että uusi tatuointi olisi myös Peten mieleen.

Ehkä joskus tulevaisuudessa…

2 Comments

  1. Hienoja ideoita, varmasti perhosen saisi halutessaan peittoon juurikin miettimilläsi tavoilla tai sitten sen voisi yhdistää osaksi jotakin uutta, isompaa tatuointia. Itselläkin on kytenyt pieni tatuointihaave jo vuosia, mutta edelleen kuva on ottamatta, sillä nynnynä pelkään liikaa mahdollista kipua..

    • Taru Reply

      Joo, kyllähän se niin on, että otat tatuoinnin mihin tahansa, kyllä se tuntuu. Ei välttämättä satu, mutta saattaa tuntua ikävän kihelmöivältä ja kutittavalta. Itselläni kaksi muuta, toinen olkapäässä ja nilkassa, olkapää on ollut varmasti kivuttomin, mutta se onkin pienin. Aina saa haaveilla 🙂

Leave A Reply

Navigate