Tavalliset kuulumiset

Heippa sinne ruudun toiselle puolelle! Mun elämään viime aikoina ei ole kuulunut mitään sen kummallisempaa, mutta ajattelin kuitenkin vähän raottaa kuulumisia puhelimesta löytyneiden kuvien avulla.

1. Cubuksella oli jokin aikaa sitten perjantaina 30% alennus ihan kaikesta ja vieläpä aamun pari ekaa tuntia sai 40% alennusta. Mielessäni ei ollut muuta kuin farkut, mutta tämä tummansininen takki houkutteli testaamaan. Oli niin kiva, että lähti mukaan! Olin näköjään niin innoissani, etten ollut testannut taskuja kunnolla ja kotona huomasin toisessa taskussa reiän. Kävin vaihtamassa takin.

2. Käytiin vihdoinkin pesemässä auto. Oli kiva saada puhdas auto.

3. Tein yllätysreissun K-kauppaan. Mä käyn K-kaupassa tooodella harvoin ja yleensä päivittelen hintoja, mutta nyt kuljeksin itselleni tuntemattomassa kaupassa ja ihastelin myymälän siisteyttä. Karkkihylly oli niin siisti, että bongasin Pandalta kauralakun. Oli muuten hyvää! Cloettan suklaavohvelista on tainnut tulla mun lempparisuklaa.

4. Töissä olen ollut paljon kalatiskillä töissä ja paistamassa miljoonia croissantteja myyntiin. Koska siellä tiskin takana ei saa pitää koruja, yllättin itseni yksi päivä laittamalla kassavuoroon porkkanat. Jos katsot tarkkaan, niin ehkä näet korussa jotain muuta kuin porkkanan.

1 & 2. Ja sitten ne farkut, mitkä ostin Cubukselta! Noi on vaan niin parhaat. Onkohan nämä nyt kolmannet omistamani Hannahit? Taitaa olla. Nyt kaapissa on nämä hieman vaaleammat yksilöt ja tummemmat.

3. Joinakin aamuina on vaan kiva nukkua pitkään ja syödä aamupala reippasti kympin jälkeen ja syödä sitä oikein kunnolla.

4. Mira kävi Japanissa ja toi mulle maistiaisiksi vadelman makuisen KitKatin. Oi kamala se tuoksui kamalan makealta, mutta hitto kun olikin hyvää! Matkajuttujen kuuleminen ja kuvien kattelu aiheutti kovan matkakaipuun.

Eli ei kai tässä sen kummempaa. Töitä, töitä ja vapaa hetkinä koomailua kotona. Työvuorot on olleet mitä on, joten ei tässä oikein suunnitella mitään erikoista vapaahetkiin. Ensi viikolla on tiedossa pari extravapaata ja mielessä onkin pikavisiitti Tallinnaan.

Leave A Reply

Navigate