Tein vähän niinku ite…

… ja aiheutin sotkua.

Entisestä työpaikasta nappasin mukaani hyviksi todettuja huulipunapuikkoja. Ostin niitä jossain vaiheessa pari, sitten niitä jaeltiin ilmaiseksi ja tietysti otin omaan käyttööni taas pari ja sitten jossain vaiheessa niitä poistettiin myynnistä isokin satsi, kun ne meni rikki. Niitäkin puikkoja kotiutin sillä ajatuksella, että nää puikot voi muussata ja tehdä oman huulipunasekoituksen.

Jaa, että mihin? Ja milloin? Ne saakelin putket vaan loju tuolla mun meikkihyllyllä ja tänään sitten päätin tehdä ekan sekoituksen, kun olin saanut tyhjäksi yhden meikkivoiderasian. Joten nappasin puikot käteeni ja suuntasin kylppäriin.

Avasin tyhjäksi jääneen aurinkopuuterirasian (kannattaa muuten heittää ihan uusi aurinkopuuteri lattialle) ja pudotin rasialle kolme huulipunapötköä (kaikki olivat siis enemmän tai vähemmän irti kolostaan), pistin sekaan vähän kookosöljyä ja aloin pikkuspatulalla muussaamaan mössöä tasaiseksi tahnaksi.

20160212_181526

20160212_181848

Jo tossa vaiheessa mietin, että olikohan tämä nyt tän sotkun arvoista. Huulipuna sotkeentui ihan kaikkeen. Hyi. Pesin käsiä, mutta edelleen jostain tarttui jotain ja taas sotkin johonkin. Tahna tarttui maagisesti ja pinttyi maagisesti.

huulipuna2

Mutta, lopputulema oli ”ihan kiva”. Putsasin rasian reunat ja napsaisin kiinni ja vein pakkaseen kovettumaan. Ehkä siitä saa huomenna reissuun mukaan sormilla levitettävän huulipunan. Rasvan?

huulipuna

Tosiaan jos itse tällaista lähdet tekemään, suosittelen hanskoja. Ja kärsivällisyyttä jälkien siivoamiseen 🙂

Huomenna otetaan nokka kohti Tallinnaa. Ekaa kertaa lähdetään autolla, jänskää! Tarkoitus on lähteä hakemaan vähän juotavaa ja kosmetiikkaa. Ensi viikko lomaillaan, joten nyt on hyvä aika tehdä arjesta irtiotto. On sitten helpompi ehkä tajuta olevansa lomalla.

Leave A Reply

Navigate