Testissä Blackhead Killer

Tein uuden tilauksen Eleveniltä, kun tajusin, että meikinpohjustusvoiteeni oli loppumassa. Täysin samaa tuotetta Elevenillä ei ollut, mutta koska kivijalkakaupassa täysin oikea voide olisi maksanut reippaasti enemmän, päätin kokeilla uutta. Elevenillä oli menossa kampanja, jolloin ostoksesta sai 20% alennusta, kun ostosten summa ylittää 50 euroa. Tilasin Isadoran luomivärikynän ja mustapäitä varten naamion. Testissä onkin naamio, jonka nimi on niinkin simppeli kuin Blackhead Killer.

Pakkauksessa on viisi pientä pakettia ja töhnä oli pikimustaa. Levitän kaikki naamiot siveltimellä, tämän siis myös, koska se on helpompaa, hygieenisempää ja musta tuntuu, että sivellin on helpompi pestä kuin sormet. Vaikutusajaksi suositeltiin kymmentä minuuttia, mutta koska pussista löytyi aika paljon itse tavaraa, levitin ongelmakohtiini reippaamman kerroksen ja pidensin vaikutusaikaa viitisen minuuttia.

Naamio tuntui iholla kuin miltä tahansa muulta peel off-naamiolta. Rakastan peel offeja, koska niiden repiminen on jotenkin niin ihanaa! Sain naamion revittyä irti muutamassa erässä. Otsasta ja ohimoilta repiminen oli huikan kivuliasta, liekö sitten syynä se, että niissä kerros oli ohuempaa ja näin ollen ne kohdat kuivuivat nopeammin. Nenään jäi tietenkin mustapäitä, ne nyt on niin syvällä ihossa, että jos ne olisi lähteneet, mulla olisi nenä varmaan vereslihalla.

Muutama kohta naamiossa ei lähtenyt peel offina, vaan ne jouduin huuhtelemaan pois. Ne oli niitä paksumpia kohtia, joiden alla ei sitten varmaan ollut mitään revittävääkään. Mun piti vielä päästä eroon haituvista ylähuulella, mutta iho jäi sen verran araksi, etten enää uskaltanut sille mitään tehdä. Kun huuhtelin kasvot lämpimällä vedellä ja heitin kasvorasvan, iho selkeästi nautti. Tunsin kuinka kasvorasva imeytyi iholle sekunneissa.

Ei siis mikään pöllömpi naamio.

Tuotteena siis aivan loisto, vaikka osittain naamion repiminen olikin näin ensi kerralla hiukan kivuliasta. Mutta niinhän sitä sanotaan, että kauneuden eteen pitää kärsiä.

Tuotteen voi tilata tästä. Hinta oli mun mielestä hyvinkin kohtuullinen.

Ja muuten, se meikinpohjustusvoide, jonka sain, oli mahtava!

Linkkejä klikkaamalla et tue minua, vaan Eleveniä. Tämä ei ole mainos, vaan rehellinen tuotetestaus ja olen tuotteen ostanut ihan itse.

Leave A Reply

Navigate