Toimistovälineiden karsimista

Jatkoin kodin selkeyttämistä työhuoneesta. Syyniin pääsi toimistotarvikkeet. Tässä välissä päätin, etten sekoita päätäni liikaa ja jätin värityskynät ja osan askartelutarpeista vielä kaappiin odottamaan seuraavaa maritusta.

Jälleen heitin tavarat keittiön pöydälle yhteen läjään. Yllätyin positiivisesti kynien määrästä. Muistan kun muutettiin Peten kanssa yhteen ja mulla oli kyniä ihan tuhottomasti enkä käyttänyt kuin muutamaa kynää säännöllisesti. Silloin heitin ison kasan kyniä pois. Jotenkin olin luullut, että kyniä olisi eksynyt kotiimme enemmänkin vuosien varrella, mutta onneksi ei.

Kolme viivoitinta, miksi ihmeessä? Päätin, että vaikka läpinäkyvät olisivatkin kätevämpiä, niin säästin mustan, koska läpinäkyvät ovat peruskouluajoilta ja pidempi oli jo ratkeamispisteessä. Teippitorni on aina kätevä, vaikka teippiä ei menekään niin paljon, mutta miksi ihmeessä heittäisin monta rullaa teippiä roskiin vain siksi, etten käytä niitä heti? Säästöön. Teippirullan vieressä on koristeteippejä, säästöön. Ne on kivoja bullet journalin koristelussa ja ihan vaikka lahjapakettien teippaamisessa, eihän sitä aina tarvii tavallista teippiä käyttää. Karhuntarrat heitin pois, koska niille ei juurikaan ole käyttöä. Jos tarvitsen niitä, keksin tavallisesta teipistä avun tai sitten ostan uuden rullan karhuntarraa. Kyniä karsin ja myös saksimisvälineitä, itseasiassa saksia löytyi vielä lisääkin. Nitoja on söpö pieni ja sen rinnalla niittien poistaja, jota käytän itseasiassa lähinnä avainrenkaan avaamisessa. Kirjekuoriveitsen heitin myös roskiin, koska sille ei juuri ole käyttöä ja itse veitsi on löysällä enkä keksinyt miten sen saisi kiristettyä. Mattoveitset päätin hävittää ja säästin kynämäisen veitsen ja sen varaterät.

Klemmareita ei tarvita, joten heitin ne ja niiden pienen säilytysrasian pois. Myös hauskat Sylvester-kumit heitin vihdoin pois. Voitteko uskoa, että mä olen saanut noi kumit 12-vuotiaana?! Enkä tosiaan ole yhdelläkään niistä kumittanut ja ihan vain siksi, että ne on Sylvestereitä!

Säilytin käytetyimmät ja tarpeellisimmat. Koristeteipit saivat kodin raidallisesta meikkipussista, jota olen jo vuosia käyttänyt penaalina. Koska meillä ei ole laatikostoa, on nyt pienen hyllyn yksi tasoista toimistotavaroiden säilytystila. Hakusessa on jonkinlainen säilytysjärjestelmä, jottei tavarat hypi silmillä ja kerää pölyä.

Seuraavaksi voisin ottaa käsittelyyn askarteluvälineet.

Leave A Reply

Navigate