Toinen askel

Nyt tuntuu siltä, ettei ajatus oikein kulje haluamallani tavalla. Oikeastaan haluaisin hehkuttaa kaikille uutta saavutustani, mutta toisaalta tekisi mieli olla hiljaa ja juhlia asiaa omissa mielikuvissa.

Jännittää, mutta hyvällä tavalla. On myös vähän haikea olo, koska jätän taakseni pitkäaikaisimman työsuhteeni ja työkaverit, joiden kanssa on koettu vaikka mitä. Ja rehellisesti sanottuna kyllähän se harmittaa jättää se suhde tässä vaiheessa, kun toimeen tullaan ja hauskaakin pidetään. Silti olen innoissani uudesta mahdollisuudesta ja odotan innolla kaikkea uutta!

Tässä vaiheessa sitä miettii, että olisi varmaan aikoinaan pitänyt hommata semmoinen muistikirja töihin. Kirja, johon olisi voinut merkata kaikenlaiset sattumukset. Hauskat, tyhmät ja ärsyttävät. Ehkä nyt tajuan hommata semmoisen uutta työtä varten!

Tämän uuden alkaessa toivonkin, että blogin sisältö tulee muuttumaan tästä. Positiivisemmaksi, kiitos. Haluaisin myös keskittyä muihinkin juttuihin, koska onhan mun elämässä muutakin sisältöä kuin työ. For sure.

Voisin esimerkiksi aloittaa sillä, että hehkutan miten ihana sunnuntai-ilta meillä oli (#party). Me ei ikinä tehdä mitään erikoista sunnuntaisin, ainakaan illasta, mutta nyt lähdettiinkin tapaamaan ystäväpariskuntaa ja käytiin syömässä (ja juomassa). Sain semmoisen viban, että kameraakin voisin alkaa kuljettamaan mukanani enemmän!

Voisin myös hehkuttaa sitä, että varattiin lennot New Yorkiin (#matkustelu). Matkamessujen takia taisi olla kampanjahinnat ja nyt selvittiin alle 1200 eurolla. Eka hotellikin on varattu, mutta jos aiempiin matkoihin on luotto, tämäkin hotelli tulee vaihtumaan. Tarkoitus olisi myös piipahtaa Las Vegasissa juhlistamassa kolmekymppisiä ja 10-vuotishääpäivää (ou gaad).

Työpäiviä on jäljellä neljä.

Leave A Reply

Navigate