Toinen päivä Stadissa

Meidän piti ottaa suunnaksi Suomenlinna. Päätettiin hakea taas eväät Herkusta ja suunnata syömään Suomenlinnaan. Ei kuitenkaan päästy Suomenlinnaan asti. Miksi?

Muutama vuosi sitten kävimme Kanariansaarilla. Siellä tuuli koko viikon aivan älyttömästi. Hiekkaa oli joka puolella ja vielä kotiin tullessamme hiuspohjasta ja pesupussista löytyi hiekkaa. Sen jälkeen molemmat meistä on vältellyt kovassa tuulessa hengailua.

Ei lähdetty Suomenlinnaan, koska tuuli niin paljon. Mua oikeastaan alkoi vähän inhottaa ajatus keinuvasta aallokosta, mutta en sanonut mitään, koska olimme jo päätetty, ettei sinne suunnatakaan.

Sen sijaan kävelimme Hesperian puistoon, syötiin, kuvailtiin ja naureskeltiin toistemme jutuille. Seuraamme liittyi BFF, also known as Mira, koska sillä ei ollut muutakaan tekemistä. Ja meidän seura ilmeisesti kelpaa aina, oltiin me missä tahansa 🙂 Suuntasimme kohti Hietsua, mutta sinne asti ei kuitenkaan päästy, koska jollekulle tuli pissapätä, jollekulle kylmä ja vikalle nälkä. Tai jotain. Nähtiin hanhia ja todella vanhoja hautoja. Naureskeltiin toisillemme ja vähän muille ihmisille. Joku mies heitti Miralle Hitlerin ”tervehdyksen”.

Käytiin vielä keskustassa kaupassa ja suuntasimme meille tekemään yhdessä ruokaa ja avattiin jossain vaiheessa iltaa viinipullokin. Mira oli ollut hereillä jo yli 20 tuntia, kun lähti kotiin taksikyydillä.

Että semmoinen Stadi päivä sillä kertaa! Katotaan josko vielä ehtis sinne Suomenlinnaan. Lintsilläkin olis kiva käydä vaikka ees kuvailemassa!

Leave A Reply

Navigate