Toinen pihvintai

Toista pihvintaita vietimme ex temporena. Oli Peten synttärit ja olimme Peten veljien ja Miran kanssa järkänneet ylläripirskeet. Pete luuli, että olisimme ihan kahdestaan ja Jere tulisi vain käymään työpäivän päätteeksi. Tosiasiassa Jere ei edes ollut töissä.

Lähdimme Peten kanssa Jumboon muka vain ruokaostoksille. Sanoin silti, että käydään tekemässä jotain kivaa kahdestaan synttäreiden kunniaksi. Flamingon puolella Pete oli sitä mieltä, että äh, mennään vain kauppaan ja suoraan kotiin. Tiesin, että veljekset ja Mira istuivat ravintolakerroksen baarissa, joten ehdotin Petelle edes yhtä lonkeroa synttäreiden kunniaksi. Yllätys olikin iso, kun baarin pöydästä löytyi tuttuja kasvoja.

Käytiin sitten yhdessä minigolfaamassa, tämä oli Peten ehdotus. Jee, jotain yhteistä kivaa tekemistä!

Golfaamisen jälkeen käytiin sitten porukalla kaupassa. Jere halusi tarjota koko poppoolle pihvit, joten siitä tuli sitten pihvintai, pihvilauantai sillä kertaa.

Pihvit onnistuivat todella hyvin, vaikka kypsyivät uunissa jumalattoman kauan, kaiketi sen takia, ettei uunin luukku ollut kunnolla kiinni, krhm.

Kuten viimeisen pihvintain jälkeen huomasimme, tämä pihvi ei kaipaa muuta kuin perunan ja pippurisen kermakastikkeen. Ensi kerralla haluaisin kuitenkin perunan sijaan tehdä vaikka jonkun vihannespaistoksen, voisi tuoda vähän väriä tähän muuten värittömään ateriaan.

Väristä tulikin mieleen nämä kuvien värimaailmat… Hmm. Siitä ensi kerralla.

 

Leave A Reply

Navigate