Toukokuun kuulumiset kuvina

Lämmin toukokuu helli meitä niin, että kuukausi hujahti nopeasti. Olin vappupäivän töissä aamuvuorossa ja matkalla näin melkein 30 taksia ja jonkun pariskunnan hoipertelemassa kehäykkösellä kenties matkaamassa seuraavalle bussipysäkille. Ei niin fiksua kävellä motarilla.

Toukokuussa otin käyttöön huhtikuun puolella ostetun farkkupaidan, kuva on tässä ja nyt. Hauska vaate, joka on tullut heitettyä päälle jo useampanakin päivänä. Viimeksi eilen, kun päikkäreiltä nousin pikapikaa hakemaan Peten töistä. Toukokuussa löysin myös kaksi vuotta sitten rikkoutuneiden sandaalien tilalle en vain yhdet, vaan kahdet sandaalit. Hups. No, toiset sentään löysin kierrätyskeskuksesta. Ja ostin myös vihdoin uudet farkkucaprit, vaikka shortseja olisin halunnut. Tajusin vain, että tykkään capreista ehkä kuitenkin enemmän.

Toukokuussa käytiin myös mökillä, kun mulle sattui yksi hieman pidempi vapaarypäs. Pete sai onneksi töistä muutaman vapaan samaan yhteyteen ja mun ehdotus mökille lähdöstä oli loistava. Säät suosi ja saatiin nukuttua hieman univelkoja pois. Heitettiin talviturkki, saunottiin, grillattiin ja istuttiin iltaa terassilla. Törmäsin lukuisiin sisiliskoihin ja yksi jopa uskaltautui kädelleni, ihan vapaaehtoisesti. Hölmö otus.

Mökille ajaessa pysähdyttiin matkan varrella ABC-kompleksissa, josta bongasin itselleni hauskan värikkään paidan. Ihastuin tähän heti ja vaikka hinta olikin aika kuohkea, ajattelin, että oikeasti se panostaminen kannattaa. Materiaali oli mukavan vilpoisa ja pohdin pitkään 42- ja 44-koon välillä, toinen oli parempi hartioista ja toisessa oli taas värit vähän mukavammin. Päädyin isompaan kokoon, juurikin hartioiden takia. Materiaali on vieläpä semmoinen, ettei se rypisty, joten aion todellakin pakata tän lomalle mukaan! Ja ai että nuo Design by Ilona -korvikset sopii hyvin tän kanssa!

Ja tottakai kynsiteknikko sai paidasta hyvät vibat kynsiin, kun sanoin, että nyt sitä väriä ja kunnolla, koska edellisellä kerralla kynsiäni koristi niin hempeä vaaleanpunainen. Mietin, että varmasti kyllästyn näihin värikkäisiin kynsiin, mutta mitä vielä. Kynsihuollosta on nyt kaksi viikkoa ja edelleen ihastelen näitä. Ja kauhistelen kynsien hurjaa kasvua ja harmittelen, että yksi napsahti rikki. Ja napsahti muuten niin pahasti rikki, että vei jopa ihoa mukanaan, ai stna.

Säät on ollut niin hyvät, että kesävaatteita on tullut käytettyä paljon. Värikkään paidan kanssa nappasin kuvat hississä, mutta mua häiritsee hississä nuo kaiteet (miksi hississä pitää edes olla kaide? Jännittäkö jotakuta hissillä ajaminen niin paljon, että siellä pitää olla tuki, josta saa otettua kiinni?). Keksin, että töissä on pukuhuoneessa loistava iso peili, mutta myöhemmin tajusin, ettei siivooja taida peilille tehdä juurikaan mitään, koska se on älyttömän pölyinen. Ja mä vaan mietin, että mun pitää ottaa joskus mikrokuituliina töihin mukaan, jotta saan putsattua tuon peilin. Ja hei, katsokaa tuota kuvaa tarkkaan. Näyttääkö siltä, että olisin raskaana?

Ja juu, tosiaan töissä on oltu ja paljon. Erilaisissa vuoroissa, erilaisissa tehtävissä. Meille kotiutui uusi esimies ja voi että hän onkin mukava. Pointsit siitä, että hän ehdotti syksyllä kehityskeskustelut pidettäväksi KÄVELYLENKIN yhteydessä ennen työvuoroa tai sen jälkeen. Ihan mahtavaa! Yksi kollegoistani merkkasi minut orjakseen tässä yksi päivä tuolla klemmarilla. Ihanaa, että töissä huumori kukkii ja pakkohan se on, kun tekee välillä raskastakin työtä, huumorilla pääsee pitkälle. Olen viettänyt lounastaukoja paljon viereisessä kahvilassa ja siellä henkilökunta on tullut todella tutuksi. Yksi ihana työntekijä piristi mua kerran tuolla sydämen muotoisella pizzalla, ihanaa!

Kaiken kaikkiaan toukokuu oli hyvä kuukausi. Tuli syötyä hyvin ja univelkaa sain nukuttua pois mökillä. Jossain vaiheessa oli tosin niin kuuma, että kahvin juominen parvekkeella ei todellakaan ollut hyvä idea. Parvekkeesta tulikin mieleen. Meillä meni parvekkeen oven lukko rikki tammikuussa eikä sitä saatu sen jälkeen enää kiinni. Nyt on tuokin ongelma korjattu, jee, vihdoin… En tiedä kauan siinä olisi vielä mennyt, ellen olisi itse soittanut suoraan siihen firmaan, joka sen työn oli saanut meidän taloyhtiön huoltoyhtiöltä.

Ja joo, kesällä menee paljon jäätelöä! Olen syönyt jo ihan tarpeeksi jäätelöä ja teinkin uuden ihanan löydön, sellainen Pingviinin murukeksi, mikä lie, tuutti, jossa se vohveli on TUMMA. Tästä bongasin myös mintun makuisen, omnom. Jäätelö on hyvää. Voisin syödä jäätelöä vaikka joka päivä. Kahdesti. Tänään aamulla heräsin migreeniin ja kietouduin kylmiin kauratyynyihin. Pete ehdotti pakastemarjoja aamupalaksi, mutta koska niitä ei ollut, hän ehdotti jäätelöä. Siinä vaiheessa skippasin ja otin mustikkajugurtin ja pahoinvointilääkkeen.

Lomaa varten on tehty nyt vika homma eli kansainvälinen ajokortti! Mulle olisi riittänyt pelkkä USA-liite, mutta taas jälleen kuuntelin viisaita Autoliiton ohjeita ja otin kuitenkin kansainvälisen ajokortin. Ja ihan mieletöntä, käsittelyajaksi sanottiin 1-3 päivää ja siihen vielä päälle postin aikataulu. Olin pyytänyt ajokortin kirjattuna kirjeenä Postiin. Sain ajokortin kotiin kahdessa päivässä! Pete oli tuolloin kotona töiden parissa ja sanoi, että oli kyllä kuulevinaan ovikellon soiton, mutta ei reagoinut siihen, koska oli palaverissa kuulokkeet korvilla. No, eniveis, loistavaa.

Että sellainen toukokuu.

Toukokuussa harmittelin myös blogille ostamaani teemaa. Se oli mulla ihan hetken käytössä ja se masensi mua niin, etten halunnut avata wordpressiä lainkaan. ”Well documented” in my ass. Teema oli niin tylsä ja liian simppeli, ei lainkaan mitä kuvaus ja kuvat olivat antaneet ymmärtää eikä teemaa oikeasti pystynyt juurikaan muokkaamaan… What a waste of money! Nyt mennään tällä teemalla ja rakastan tätä! Simppeli, mutta silti persoonallinen ja muokattavuus on ihan huippua! Siitä ihan ekasta teemasta piti luopua, koska siinä oli loppunut tuki eli sitä ei enää oltais edes päivitetty.

Miten teidän toukokuu meni?

2 Comments

  1. Olipas kiva lueskella kuulumisia pitkästä aikaa! 🙂 Ah, näiden valmiiksi ostettujen ulkoasujen ihanuus ja kamaluus on tullut myös tutuksi, olen kanssa joskus ostanut vahingossa teeman, jota ei sitten voinut muokatakaan yhtään (paitsi HTML-koodia sörkkimällä). Mutta tämä teema on kyllä tosi kiva! Mainio löytö tuo pusero 🙂

    • Taru Reply

      Kiva kuulla, etten ole ainoa sekoilija teemaa ostaessa 😀 Noissa kyl pitäis olla joku systeemi, että olis mahdollista palauttaa. Steamissa taitaa olla niin, että pelin voi palauttaa kahden tunnin sisään, jos ei oo tyytyväinen tai tuli ostettua väärä tjv. Nyt tuntuu, että se viiskymppiä katos kuin pieru saharaan! Mutta juu, tähän teemaan olen todella tyytyväinen! =)

Leave A Reply

Navigate