Tulen pian kotiin!

Oi mahtavaa, en ole melkein kuukauteen päivittänyt omaan blogiin mitään. Oikeastaan ei ole edes ollut ikävä, sori vaan. Mä pidän lomaa. Matkablogiin olen kirjoitellut jonkin verran, klikkaa tästä päästäkseksi lukemaan, what’s up. Instagramissa seuraavat ovat varmaan vähän perillä siitä, missä olen ollut, mitä tehnyt ja vähän siitäkin, että mitä olen ostanut. Kaikkea en kuitenkaan vielä paljasta!

Valokuvia olen ottanut yllätysvähän. Las Vegasissa en kuvannut järkkärillä ollenkaan. Peten kännykässä on niin hyvä kamera, että sillä tuli kuvailtua aika paljon ja tottakai omallakin kännykällä napsin kuvia. Selfiekeppejä täällä on näkynyt ihan järkyttävä määrä, mutta sen ostamista en ole harkinnut.

Viime reissuihin verrattuna ollaan syöty terveellisemmin ja paremmin, mikä on tarkoittanut suurempaa rahanmenoa. Upgreidattiin auto ja siihenkin uppos dollareita. Ollaan tehty ja nähty vaikka mitä, mutta silti kotiin ei ole suuri ikävä. Ainoa mitä kodissa kaipaan on kotiruoka ja hanavesi. Ja oma sänky. Jenkkisängyt on niin mahdottoman isoja ja pehmeitä, että vasta nyt vikassa hotellissa on omalle selälle mukavan kova sänky. Suuruudesta en valita. Odotan myös kunnon suihkuun pääsyä. Täällä kaikki suihkut on olleet seiniin pultattuja.

Vielä olisi ilta aikaa tehdä Nykissä jotain, mutta silti huominen paluulento jollain tavalla turruttaa halun tehdä mitään ihmeellistä. Ehkä sitä pitäis jotenkin valmistautua kotiin paluuseen ja miksei sitä voisi jo tulevaa matkaakin suunnitella 🙂

Palaamme sitten jetlagissa, ystäväiseni.

usaimg_5564

usaimg_5713
usaimg_6374

Leave A Reply

Navigate