Tunnustus

bloggerrec_award

Tämä blogi on vielä pikkuinen ja siksi yllätyin saadessani Mielekkäältä tunnustuksen. Minulle? Oi ihanaa, kiitos!

Ohjeet palkinnonsaajalle:
1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajiksi

Selevä. Otetaan neuvosta vaari. Käskystä mummo.

2311 (2)

Kuinka aloitin

Ekan blogin perustin joskus varmaan kuu.. seitsemän vuotta sitten? Kauhee ku olis pitänytkin säilöä kaikki se. Pitkäaikaisimman blogiuurastuksen tein Blogspotin kanssa, täysin anonyyminä. Sitten tuli kehiin valokuvablogi, vähän jotain muuta blogia, kyllästyin, lopetin, aloitin alusta parikin kertaa ja olin muka niin hyvä jo heti. Lannistuin ja lopetin.

Mutta se, kuinka tämä sai alkunsa. Miksi nimi on Another Story?

Uutta blogia aloittaessani mietin aina, että nyt tyhjennän pöydän ja aloitan ihan alusta. Tämä oikeasti alkoi niin, koska käänsin uuden sivun elämässäni. Öh, olipa kornia. Rehellisesti sanottuna? Olin niin uppoutunut työhöni, annoin sille kaikkeni ja väsyin. Tajusin, että elämässä piti olla muutakin. Mietin, mistä nautin. Mietin, mitä haluan tehdä. Rakastan valokuvata. Pidän kirjoittamisesta. Tekniikka ei pelota, tietokoneet on kivoja ja Photoshop on jees. Mietin, josko bloggaus onnistuisi paremmin, kun suhtaudun siihen toisella tavalla. En pakolla, vaan harrastuksella. Tekisin tätä, kun on inspis. Tekisin, kun haluaisin.

Eli tämä on lopullinen versioni siitä, miten niistä aiemmista blogeista syntyi tämä, another, vielä yksi, se viimeinen. En halunnut luokitella harrastustani vielä mihinkään suuntaan (muoti, valokuvaus, ruoka), joten päätin turvautua tarinointiin, stooriin. Söpöintä oli se, kun tein sivustolle faviconia ja tajusin, että nimen keskellä on sana ”hers”; ”hänen”.

Suhtaudun tähän blogiin siksikin erilailla, koska hommasin ihan oman domainin ja tadaa, nyt on uusi palveluntarjoajakin kehissä. Kun tämä blogi, sivusto, on oikeasti jotain konkreettista, se tekee tästä hommasta intensiivisempää. Ja mielenkiintoisempaa!

Ohjeita aloittelijoille

Olet vain yksi muiden joukossa. Älä luule, että saat heti satoja seuraajia. Tai edes kymmentä. Blogeja on tänä päivänä niin paljon, että uuden blogin ”pinnalle” kasvaminen vie aikansa. Anteeksi tyly aloitus, mutta totuus voi sattua.

Tämä vie aikaa. Jos kuvittelet, että voit käyttää yhteen postaukseen vartin, unohda koko homma. Käytä aikaa sisältöön, koska se on juuri se mikä tuo lukijat sinun luo. Älä tee hutaisten.

Nimeäminen. Todennäköisesti ensimmäiseksi päähän tullut blogin nimi ei ole paras. Pyörittele, kehittele ja ideoi. Googleta, niin et matki. Mieti myös, haluatko esiintyä omana itsenäsi vai et.

Kenelle. Mieti, kenelle suuntaat tekstisi. Jos olet fitness-muija, todennäköisesti löydät lukijakuntasi fitness-ympäristöstä, kun kirjoitat siitä mitä teet ja annat ehkä vinkkejä. Älä kirjoita treenaamisesta, jos itse et treenaa.

Palkinnonsaajat:

Ja te muut kuusi siellä! Mulle tulee koko ajan mieleen liuta tyyppejä, jotka voisin haastaa tähän, mutta jostain syystä en ”kehtaa”. En ehkä halua myöntää, etten ole seuraaja tai kommentoija, vaan olen ihan puhtaasti lukija. Luvallani minulta palkinnon saaneet saavat jättää palkinnon jakamisen lyhyeen, mikäli siltä tuntuu.

1 Comment

Leave A Reply

Navigate