Unohdetaan otsikko

Edellisestä julkaisusta on kymmenen päivää. Kymmenen! En voi mitenkään selitellä tätä hiljaisuutta fiksuin tavoin. Voin nöyränä myöntää, ettei oikein ole ollut kerrottavaa ja kun tietokoneen ääreen olen istahtanut, olen istunut pöydän toiselle puolelle, miehen koneen ääreen. Miksi? Olen pelannut.

Mies päätyi ostamaan RollerCoaster Tycoonin pikkuveljen Planet Coasterin ja sitä on tullut pelattua, öhm, tarpeeksi paljon. Mun koneella tuota peliä ei pelata, koska, no, peli vaatii koneelta aika paljon. Käytiin jopa yks ilta hakemassa Petelle tietokoneeseen uusi näytönohjain, joten pelielämys on vieläkin parempi.

Mitään peliarvostelua en nyt ole tekemässä, mutta onhan Planet Coasteria pakko kehua. Musiikki jää asumaan korvaan, pilkunviilaus on loputonta ja mä vaan yritän malttaa olla rakentamatta koko aluetta täyteen, ainakaan heti. Teen omat vuoristoradat enkä tajua miten ne on muka liian hurjia. Ite ainakin menisin tohon, tohon ja ehkä… Ei ku hetkonen. Parasta vuoristoratojen teossa onkin se, että niiden fiksaaminen on helppoa, jopa älyttömän helppoa. Jos joku mutka on liian jyrkkä, sitä on helppo ”suoristaa”. Jos tietokoneessasi on potkua ja olet jonkinlainen jumala sims-tyypeille tai muuten vain tykkäät tän kaltaisista peleistä, I highly recommend this.

Innostuin jokunen päivä sitten kuvailemaan, mutta koneelta käsin katsottuna kuvat olivatkin jotenkin… blaah. Tarvitsen varmaan vähän enemmän potkua kuviin ja kaipailisin lisää photoshop-vinkkejä. Hommasin pari uutta actionia, mutta niiden tarpeellisuutta odotellessa…

Ja ei, sitä joulufiilistä ei edelleenkään ole. Meillä on edelleen vähän joulun pläänit auki, mutta nyt ollaan lähinnä tyytyväisiä siitä, etten mä ole jouluna töissä. Voidaan viettää vapaat sitten yhdessä. Tänään ajateltiin levittää kotiin joulumainen tuoksu tekemällä joulutorttuja. Meidän tapaan ne menee kuitenkin jäähtymisen jälkeen pakastimeen, koska hieman kohmeiset joulutortut on parhaita!

Hommasin tossa joku aika sitten hyasintin, mutta nyt se on ihan kuolemaisillaan, koska se joutui yks päivä parvekkeelle jäähylle (kuva otettu ennen jäähyä). Mulle tuli migreenikohtaus ja silloin se hyasintin taivaallinen tuoksu olikin älytön kamaluus, joten pyysin Peteä viemään hyasintin parvekkeelle. En usko, että hyasintti tuosta enää ”paranee” enkä uutta enää viitsi ostaa, ihan vaan uuden migreenin pelossa. Mutta jos haluat kotiin hyasintin ilman tuoksua (ja vähän nuhjuisen näköisenä), suosittelen sen lykkäämistä kylmään muutamaksi tunniksi. Toimii.

Mitäs muuta sitten mulle kuuluu? Töitä, töitä. Eilen töissä kävi joulupukki ja mulla olikin sit koko vuoron ajan tonttulakki päässä. Yks poika sanoi mulle, että mulla on hassu hattu. Sanoin sille samaa, sillä oli Spiderman-pipo. Mua on kehuttu kovasti, olen kuulemma aina niin aurinkoinen ja positiivinen. Mokailenhan mä kuitenkin, eilen meinas mennä usko itseen ja loppupäivä meni melkein puihin sen takia. Onneks aina on olemassa (myös) ihania asiakkaita.

No, mutta. Nyt on joulumusiikin ja joulutorttujen aika. Heippa.

2 Comments

  1. Meillä näyttää olevan ihan samat puuhat taas; mä pelaan Roller Coaster Tycoonia (tohon Planet Coasteriin en ihan vielä lämmenny, vähän liian uudenkarhea :D) ja mäkin ostin hyasintin! Se tuo kyllä sen tietynlaisen joulun tuoksun.. ihme kyllä, ettei itellä tee toi tuoksu huonoa, vähän sitä kyllä pelkäsin 😮

    • Taru Reply

      Ne on NIIN kivoja pelejä 😀 Juu mulle tais jäädä tonne takaraivoon semmoinen ilkeä fiilis hyasintista. Töissä kun kassalle rullaa hyasintti, niin tulee heti semmoinen kummallinen olo. Kaunis tuoksu, mutta harmi että hyasintti oli kotiutettu, kun migreenikohtauksen sain. Ens vuonna sitten joulutähti 🙂

Leave A Reply

Navigate