USA <3

Meillä on Miehen kanssa suunnitteilla heittää meidän yhteinen matkablogi WordPressiin, tämän saman nimen alle, AnotherStoryyn. Matkablogia alettiin pitämään vuonna 2011, kun alettiin suunnittelemaan ensimmäistä Yhdysvaltojen matkaamme.

Vuonna 2011 kävimme ensimmäisellä yhteisellä ulkomaanmatkalla, mikäli siis naapureitamme Ruotsia ja Viroa ei lasketa. Pitkän suostuttelun jälkeen Mies lupasi uskaltaa nousta lentokoneeseen ja varasimme matkan Kanarialle. Lennot ei kai sitten olleetkaan niin pelottavia, vai olikos se niin, että tieto lisää tuskaa? Ei hänen tapauksessaan, sillä tuon reissun jälkeen Mies alkoi ottamaan selvää lentokoneista. Miten ne toimii, millaisia konetyyppejä on, millä lennetään mihinkin ja plaaplaa. No, kun tieto lisäsi varmuutta lentämiseen, otimme teini-iän haaveista kiinni uudestaan ja päätimme lentää New York Cityyn.

Reilu vuosi säästettiin ahkerasti ja suuntasimme 2012 loppukesästä New York Cityyn. Jotta varmasti saimme isovanhempamme hieman laskemaan allensa, päätimme myös tehdä jotain extraa. Ensikertalaisina venytimme matkan pituuden kolmeen ja puoleen viikkoon ja siihen sisältyi -isovanhempien kauhuksi- auton vuokraus kahdeksi viikoksi. Yksi pieni jippo matkassa; minä olen ainoa kuski, sillä Miehellä ei ole lupaa ajaa autolla.

Siitä huolimatta, että olimme ekakertalaisia, ja mua jännitti autolla ajaminen Jenkeissä ihan hitosti, matka meni niin hyvin, että heti palatessamme Suomeen aloimme suunnittelemaan toista reissua.

Vietimme melkein koko syyskuun 2014 Jenkeissä, melko samoissa maisemissa. Nyt oli plussana se, että olimme reissussa neljä viikkoa ja teimme yhden maan sisäisen lennon, kun kävimme viettämässä Miehen synttäreitä Las Vegasissa.

Tänään tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun viime reissulle lähdettiin. Mira on lähdössä kohta Jenkkeihin ekaa kertaa, yksi työkaveri kävi tossa kesän alussa ekaa kertaa Jenkeissä, joten tässä on tullut aika herkästi matkakuume. Tarkoitus olisi vuoden päästä suunnata rapakon toiselle puolelle, mutta suunnitelmia ei ole tietenkään vielä lyöty lukkoon, koska emme vain osata päättää mitä tekisimme.

Ja nyt tiedossa fiilistelykuvia. Enjoy! (Kuvat on iiiihan epäjärjestyksessä tarkoituksella!)

Noita kuviahan löytyis vaikka miten paljon, mutta pakkohan sinne matkablogiinkin on jotain säästettävä!

Onko lukijoilleni Yhdysvallat tuttu maa? Missä sinä olet käynyt?

Leave A Reply

Navigate