Uusi sivusto

Tässä se nyt on! Uusi Anotherstory. Kaksi vuotta tulee pian täyteen ja kypsyttelin ajatusta uudistuksesta jonkin aikaa. Aloin selailemaan teemoja Themeforestin sivuilta ja tämä minun käyttämäni Blossom oli ensimmäinen, johon tykästyin. Vaihtoehtoja oli lopulta kuusi, mutta Peten avustuksella sain karsittua ja valittua juurikin tämän.

Tarkoitus oli helpottaa sivuilla navigointia ja minulla oli myös pari sellaista vaatimusta, jotka eivät sitten kuitenkaan täyttyneet. Sanotaan nyt näin, että kun löytää jotain parempaa, alkuperäiset vaatimukset tuntuivat tyhmiltä.

Some-linkit löytyvät ihan sivun ylälaidasta ja myös alalaidasta, niitä klikkailemalla pääsee stalkkaamaan mua muissakin paikoissa. Yläreunasta löytyy myös uutuutena etsin. Tagit saivat paikan sivun reunasta ja kategoria-riippuvalikko löytyy ylävalikosta, joka kulkee mukana. Ylävalikkoon en ole kuitenkaan lisännyt kaikkia kategorioita, mutta niitä tulen fiksaamaan jatkossa. Arkisto löytyy myös vanhasta paikasta sivun reunasta ja nyt myös esittelyteksti on saanut kunniapaikan ylävalikosta, eikä reunasta.

Blossomissa kätevää on myös alareunasta löytyvä back to top-pallura. Myös kommenttikenttä on heti auki jutun lopussa, heti samankaltaisten juttujen linkkien alla.

Sivustoa tulen pikkuhiljaa täällä taustalla fiksaamaan. Jotkut saattavat löytää sivustolta vielä epämääräisiä asioita, mutta kaikki tullaan korjaamaan. Mikäli et näe muutoksia hetkeen, ilmoitathan mulle niistä 🙂

En voi muuta kuin kiittää ihanaa miestäni tästä muutoksesta ja siitä avusta, jonka häneltä sain. Tätä ollaan tehty vuorotellen, kun itse olen kuumekoomaillut.

Selailkaa ja tutkikaa. Ja tärkein kysymys, mitä mieltä itse olet tästä uudistuksesta?

2 Comments

    • Taru Reply

      Kiitos, ihana Elisa! Ja kiitos kun kerroit ongelmasta! Vika löydetty, mutta ei korjattu. Tehtiin pikainen säätö, odotellaan pluginin päivitystä tai muuta vaihtoehtoa 😉

Leave A Reply

Navigate