Valokuvatorstai – Järjestys

 

järjestys

Tänään ei tarvinnut kauaa pohtia, mitä kuvaisi, kun aiheena oli järjestys. Muutama vuosi sitten sisäinen perfektionisti huusi, että elokuvat piti saada johonkin järjestykseen. Aiemmin ne oli vain… olleet sekaisin. K18-leffoja pidettiin ylähyllyillä ja lapsille sopivia pidettiin alemmilla hyllyillä. TV-sarjat oli samassa hyllyssä. Kun kehiin alkoi tulla bluray-leffoja, halusin saada jotain tolkkua hyllyyn.

AAKKOSJÄRJESTYS. Hyllyssä on ihan ekana ylhäällä 3D-leffat aakkosjärjestyksessä. Sitten tulee bluray-leffat, nekin siis aakkosjärjestyksessä ja lopuksi DVD:t, ylläri, myös aakkosjärjestyksessä. Sitä mukaa, kun bluray-leffoja tulee, DVD:itä on pitänyt siirtää digitaaliseen muotoon ja sen jälkeen on DVD säilötty varastoon.

Jos mietit, että onpa paljon leffoja, niin kiitti, mutta tossa ei ole kaikki. Varastosta löytyy jo yksi iso laatikollinen digitaaliseen muotoon siirrettyjä elokuvia. Ja tosiaan TV-sarjoille on oma paikkansa.

Löydätkö pikaisella vilkaisulla tuttuja elokuvia?

5 Comments

  1. Onpa upea ja korkea hylly! Ja järjestys, voi ihan kateeksi käy. Varmasti tuli hyvä mieli, kun kaikki olivat järjestyksessä. Mutta meillä ei ole juuri noin montaa, macho libre sattui ekaksi silmään.

    • Taru Reply

      Kiitos 🙂 Ja kyllä, mieli lepää tossa järjestyksessä, terveisin perfektionisti. Macho libre ei muuten ollut kamalan hyvä elokuva 😀

  2. Piti ihan pari kertaa kattoa, kun meillä sattuu olemaan samoja dvd-hyllyjä ja vieressä mustakehyksinen taulu ihan samalla tapaa! 😀

    Järjestystä noissa hyllyissä ei meillä kyllä nykyään oo yhtään, kun muuton jälkeen levyt vaan tungettiin sinne minne ne mahtui 😛 Tarttis ehkä järjestellä ne taas joskus, ehkäpä genren mukaan.. hmmm..

Leave A Reply

Navigate