Valokuvatorstai – Pöly

Tietysti kun tulee tällainen haaste, koti on melko pölytön. Siivouskärpänen iski alkuviikosta, kun aurinko oli täyttänyt kodin ja osoitti siivoushullulle kaikki pölypallot. Mutta keittiössä on yksi nurkka, kohta, jota en ikinä muista pyyhkäistä pölystä. Enkä viimeksi olisi saanut sitä siististi imuroituakaan, sillä kävi vähän hassusti…

suutin

Ei muuta kuin google avuksi ja tilasin suoraan Electroluxilta uuden suuttimen. Oli mun mielestä turhan kallis näinkin pieneksi välineeksi, mutta parempi näin, että sai sentään uuden suuttimen, koska ilman tuota suutinta en pärjäisi! Toi on vielä ihan huippu, koska se on 3 in 1 eli meillä ei ole kaikkia suuttimia erikseen, vaan tossa on kaikki. Electroluxin verkkosivut näytti, ettei tuota suutinta olisi ollut varastossa, mutta sain aamupäivällä tekstarin, että Ärrältä on haettavissa Electroluxin paketti. Hei vau, nopeeta toimintaa!

Pölykuvaksi pääsee siis keittiön nurkka, jossa syön aamupalan, kirjoitan päiväkirjaa ja väritän aikuisten värityskirjoja. Odotan, että saan haettua Ärrältä paketin, niin pääsen imuroimaan tuon ikkunan nurkan.

pöly

 

Leave A Reply

Navigate