Vanhat ja uudet silmälasit

Sain uudet lasini ja rakastan niitä!

En ole ikinä joutunut pettymään Specsaversiin enkä sano tätä nyt siinä toivossa, että ne alkaa mua sponssaa yhtään mitenkään. Sanon tämän ihan rehellisesti ja pitkän asiakkuuden jälkeen.

Lasit tilatessani sanottiin, että toimitusaika on vähän pidempi monitehojen takia ja joutuisin laseja odottamaan 2-4 viikkoa. No, eipä se minua haitannut ja jäin innolla odottamaan. Sain reilu viikossa tekstarin, meniköhän siinä se yhdeksän vai kymmenen päivää… Loistavaa. Aivan loistavaa. (Viimeksikin lasit tuli ihan muutamassa päivässä, vaikka piti mennä pari viikkoa!)

Päätinkin tehdä tällaisen esittelyn olemassa olevista laseista. Optikon mukaan voin vanhat lasit säilyttää varmuuden vuoksi tai vaikka viedä töihin ”varalle”, mutta päätin pitää niitä jonkun aikaa tallessa ja tietyn ajan päästä viedä kiertoon. Toivon, etten tarvitse niitä ja unohdan ne johonkin kaapin perälle, jolloin voin hyvin mielin viedä ne kierrätykseen.

vanhimmat

Nuo mustakehyksiset lasit on ehkä olleet pelkistetyimmät lasit ikinä. Ne hankin 2011 ja nää kehykset maksoi sen 29€ plus mitä ny erikoisuuksia otinkaan linsseihin. Yllätys oli iso, kun töissä tajuttiin esimiehen kanssa, että meillä oli tismalleen samat lasit.

pinkit

Krhm. Ylläolevat lasit on varmasti olleet yhet kauheimmista. Siis, nätithän nuo ovat, oikein timantteja 😉 Mutta en tiiä, en ikinä ollut oikein sinut noiden kanssa ja väri ei oikein ollut MUN. Moni kehui kuitenkin laseja, mutta mun mielestä ne tekee musta vanhemman näköisen. Tykkäsin siitä, että linssin alaosa on kehyksetön. Nämä hankin siis viime vuoden alussa ja kuitin loppusumma tais olla jotain 100-200€, vaikea muistaa…

lasitimg_9114

Ja sitten, ah. Uudet lasini. Aurinkolaseista haluan sanoa, että nuo tosiaan valitsin ilman Miehen mielipidettä, koska hän oli juuri juossut myymälästä ulos 😀 ja Miehen seurassa ensin valitsemani lasit olivatkin liian isot monitehoiksi (siis mun naamaan). Tiedä noista, what ever, ihan sama. Valitsin uudet lasit hetkessä. Näistä laseista tykkään, koska tuossa on värin puolesta vähän kasarifiilistä, mutta kissamainen muoto tekee laseista seksikkäät.

lasitimg_9074

arskat lasitimg_9073  lasitimg_9084

Ja lopuksi, minun #1 lasit, ehdottomasti nyt jo suosikit, ensimmäiset monitehot. Nörttilasit, mutta ei kuitenkaan NIIN nörtit. Ja pliiiiis, älkää sanoko, että on hipsterit, koska ne EI ole hipsterit 😀 Mä sanon nyt, että näytän ikäiseltäni enkä yhtään vanhemmalta enkä toivottavasti hirveesti nuoremmalta.

number

lasitimg_9115

lasitimg_9117

lasitimg_9125

lasitimg_9129 Näillä oli hintaa 99€ ja sain nämä kaupan päälle. Tykkään noista sangoista. Toinen vaihtoehto olisi ollut vähän vaaleampi, 20€ halvempi, mutta sanka olisi ollut ihan perus. Tää on täydellinen.

Näillä nähdään ja näillä mennään ja toivottavasti pitkään. Mitä mieltä olette uusista laseista? Entä vanhoista? 🙂

2 Comments

  1. Millaiset vahvuudet sibulle tuli noihin laseihin? Millaiset kokemukset sinulla on nyt monitehoista?

    • Taru Reply

      Heippa, Henna! Monitehot tuntui heti ihan omilta ja totuin näihin todella hyvin. Edelleen saatan välillä pälyillä sohvan pohjalta kännykkä kourassa telkkaria niin, että pitää vielä päätä ”säätää” uudelleen 😀 Linssien vahvuudet on erit, mutta molemmissa on alle +1. Eli hyvähän näkö mulla on, mutta ilman laseja en jaksa kauaa 🙂

Leave A Reply

Navigate