Väriä kevääseen UFF:lta

Meillä kevääseen kuuluu vahvasti auton renkaat. Se, kun renkaat vaihdetaan on merkki jostain pysyvämmästä. Kun renkaat on vaihdettu, lämpötilan pitää pysyä tietyllä alueella. Olisin mielelläni lähtenyt jo vaikka eilen vaihtamaan renkaita, mutta yölämpötilat hieman mietityttävät. Ehkä viikon päästä?

Kävin UFFilla viimeksi tasarahapäivien aikaan ja löysin kympillä viisi uutta lisää vaatekaappiini. Nyt esittelen niistä kolme, joista tulee ihanan keväiselle tuulelle.

Heitin edellisen välikausitakin pois, koska sen sähköisyys pysyi tempuista huolimatta ja siitä menikin sitten vetoketjukin rikki. Mulla oli mielessä tietynlainen takki, joka pitäisi vähän tihkusadetta, mutta enhän mä voinut vastustaa tätä violettia korkeakauluksista villakangastakkia. Tietysti, vähän napakkahan tämä on tuosta vatsan alueelta, mutta ei huomattavasti. Tähän on ilmeisesti kuulunut vyö, mutta itsekseen repsottavat vyönlenkit yhdistin toisen takin mustalla kangasvyöllä.

takkiiIMG_3150

Ihastuin neuleen väriin ja vaikka neule onkin lyhyt, oli se pakko sijoittaa vaatekaappiin. Kaula-aukosta plussaa, ettei se ollut maailman ahdistavin eikä antavin. Neuleesta huomaa, että se on ollut kovassa käytössä, mutta kova käyttö on varmasti tehnyt neuleeseen pehmeyttä. Sähköisyys katosi helposti rasvanippelillä (puin neuleen, rasvasin kädet ja vielä kun kädet olivat semirasvaiset, hieroin käsiä neuleeseen).

neuleIMG_3140

Kesäksi hommasin vielä laukun. Itseasiassa ostin kaksikin laukkua, mutta tämä on esittelyn arvoinen. Oikeasti olen haaveillut tämän tyyppisestä kesälaukusta, mutta oranssi, koralli, ihan yhtä kivat värithän ne on. Kahdella eurolla en saanut tuohon kultaisia yksityiskohtia (enkä MK-merkkiä), mutta mitä voi kahdella eurolla odottaa? Sitä paitsi tämäkin laukku huutaa jonkinlaista käsittelyä, koska käytön jälkiä tässä on. Jos tulevalta reissulta löytyy haaveilemani laukku (tai edes vastaava), ei tästä laukusta luopuminen ole vaikeaa.

laukku

Tietysti kuviin pääsi ihanan keväiset uudet kynnet, joita olen ihastellut paljon. En muista milloin viimeksi olen saanut kynsiin näin kauniin värin, että koko ajan pitää olla ihailemassa ja mätsäämässä värisävyjä!

Mutta, mitäs tykkäsit kahden euron löydöistä? Menikö ihan metsään vai suunnittelenko jo tori.fissä myymistä? In action näitä olis kans kiva päästä kuvaamaan. Takki oli sunnuntaina päällä, kun lähdimme iltaa istumaan ystäväpariskunnan luo, mutta Mies ei suostunut toimimaan kuvaajanani. Pitäis varmaan miettiä uuden kamerajalustan hommaamista…

Seuraavia UFFin tasarahapäiviä odotellessa 🙂

Leave A Reply

Navigate