Viikko 25

Aloitin viikon säikähtämällä, että julkisen liikenteen aikataulut olivat vaihtuneet. No, ei se mitään, onneksi tajusin sen ajoissa ja ehdin hyvin psykologin juttusille. Juttelu oli jälleen kerran oikein mukavaa, tällä kertaa en tainnut saada mitään sellaista ”ahaa”-elämystä.

Työhommat on sujuneet. Niin. Sujuneet. Me pidettiin palaveri, kun kesätyöntekijä aloitti meillä ja palaveri sai minussa aikaan sekalaisia oloja. Olinko ihan ok asioiden kanssa vai en?

Palaverista johtuen tein taas vaatekaapilleni operaation, ihan ku niitä en olis tässä tehnytkään. Joku vuos, kaks sitten heräsin siihen, että mulla oli liikaa vaatteita. Eikä kuitenkaan ikinä mitään päälle laitettavaa. Muuton yhteydessä vein kierrätykseen ison kasan vaatteita ja vähän muuton jälkeenkin. Ja nyt, kun palaverin myötä tuli selkeytys työvaatetukseen, karsin vaatteita lisää.

Pohdin kovasti tätä 333 projektia ja se tuntuu nyt jopa pelottavan mahdolliselta ja IHANALTA ajatukselta. Täytyypä vähän täsmentää sitä vaatekaapin sisältöä!

Mies hengaili kotona flunssan kanssa ja tartutti mutkin. Juhannus vietettiin siis kahden kesken yskien, niiskuttaen ja hyvin nesteytettynä. Joo, siis ehkä otettiin pari lonkeroa. Juhannuksen kunniaksi. Toki. Tilattiin pizzaa.

clothes naaaaama

Leave A Reply

Navigate