Viikko 29 ja mitä sen jälkeen…

Viikosta 29 alkoi loma ja loman olimme aloittaneet Kehäradalla ja kummipojan synttäreillä. Päätimme, ettemme homehtuisi seinien ympäröimänä, vaan oikeasti tekisimme jotain.

Käytiin Stadissa ja itseasiassa kahtena päivänä. Hengattiin Miran kanssa. Käytiin grillaamassa. Katsottiin leffoja, pelattiin ja käytiin kävelyllä.

Ostin hameen ja rakastuin siihen.

Tilasin kahdet lasit ja odotin luottokorttilaskua. Sain lasit, totuttelin monitehoihin, yhyy.

Mökkeiltiin (ilveksen sijaan nähtiin tällä kertaa vaskitsa) ja autoiltiin. Oli ehkä autokuumettakin, vaikka auto on juuri huollettu. Autoon tulee pian sata tuhatta täyteen ja sekös juuri innostaa uuden auton ostoon. On muuten hullua ajatella näin, koska ekalla autolla tuli kilometrejä yli 300 tuhatta ennen totaalista rikkoutumista ja edelliselläkin autolla tuli täyteen 200 tuhatta ennen kuin siitä luovuttiin!

Käytiin ystäväpariskunnan luona syömässä ja viettämässä iltaa. Oli aiiiivan ihanaa, he ovat aivan mahtavia tyyppejä! Ruoka oli todella hyvää ja siitä innostuneena syötiin kotonakin kalaa ja laitoin korvan taakse mielenkiintoisen reseptin.

Heitin hiusharjani roskiin. Ja miksi tästä pitää mainita? Tajusin, että olin kyseisen harjan ostanut meidän ekalla jenkkireissulla, eli vuonna 2012. Hyi, mulla on ollut sama harja melkein kolme vuotta?! No, olen aika tunnollinen harjan pesijä, mutta ajatus kuluneesta ajasta ällötti ja heitin harjan roskiin. Olin jotakuinkin viikon ilman kunnollista hiusharjaa ja hiuspohjani huusi nystyrähierontaa… Vihdoin Prismasta löysin villisian karvasta tehdyn harjan, oli muuten aika ihanan tuntuinen ja kiillotti hiukset aika nätisti!

harjaimg_9043

harjaimg_9035

Hommattiin kylppäriin penkki korin sijaan ja toimii kivasti ja istuu nurkkaan täydellisesti.

Totuin monitehoihin ja totesin, että näytän ikäiseltäni ja oon tosi tyytyväinen uusiin laseihin! Laskukin tuli eikä se nyt hirveästi kirpaissut.

Lepuutin itseäni.

Leave A Reply

Navigate