Viikko 43

Hihhei, näin ne viikot vaan etenee.

(Hihhei?)

Viikko alkoi ihanissa merkeissä, sain maanantaina nimittäin tietää ystäväni esikoisen syntyneen sunnuntaina. Melkein aloin itkemään, kun luin tekstarin. Onnea vielä heille <3

Olin jo pitkään nähnyt omituisia unia ja kärsinyt siitä, että olen heräillyt muka todella pirteänä aamuneljältä, joten päätin kokeilla pitää melatoniinista taukoa. Olenkin positiivisesti yllättynyt, sillä saan unen päästä yllättävän nopeasti kiinni ja nukunkin aika hyvin. En tiedä onko tosin sattumaa, että keskellä päivää iskee ihan älytön väsymys ja tekis vaan mieli sulkea silmät ja nukahtaa. Vaikka olisinkin töissä.

Torstaina esimerkiksi meni suunnitelmat vähän persiilleen, joten olin töissä ihan liian aikaisin. Luin taukohuoneessa kirjaa odottaessani, että työvuoro alkaisi. Yhtäkkiä iski sellainen väsymys ja kylmä olo, että nappasin työkaverin lämpimän huivin harteilleni, ristin käteni pöydälle ja painoin pääni käsille. Ellei pomo olis alkanut jotain selittämään yhtäkkiä vieressä olevassa toimistossa, olisin varmasti nukahtanut siihen.

Olenkin miettinyt, että mitä jos vain luulen nukkuvani hyvin? Väsymys iskeekin siksi yhtäkkiä keskellä päivää, koska oikeasti olen nukkunut todella huonosti?

Toisaalta olen miettinyt, että olenkohan tulossa kipeäksi. Huono olo tulee ja menee.

IMG_20151024_182344

Miehen veli vietti meillä viikollä öitä, joten aika paljon vapaa-aikaa vietin heidän kanssaan lähinnä pelaten. Selvittelin muutamia paperijuttuja ja käytännön asioita liittyen tulevaisuuteen.

Tulevaisuudesta puheen ollen, kohta vois varata lentoliput. Jee!

Vietettiin hääpäivää ja todettiin, että niitä juhlitaan vielä jatkossakin.

 

Hmm… Tänään taidan turvautua melatoniiniin kellon siirtelystä huolimatta…

Leave A Reply

Navigate