Viikko 44

Olen suunnitellut pääni sisällä yksittäisiä tapahtumia, kun ne tulee kohdalle. Esimerkiksi konfliktitilanne jonkun tietyn ihmisen kanssa. Että miten reagoin ja mitä sanon. Tai kun tapahtuu jotain, mitä olen odottanut niin pitkään. Miten reagoin ja mitä sitten tapahtuu?

Pidän melatoniinista taukoa ja päätin jatkaa sitä taukoa vielä ainakin tämän viikon. Nukkuminen on ollut ihan normaalin oloista ja unen päästäkin olen saanut ihan hyvin kiinni. Fyysiset fiilikset uumoilee flunssaa, joten viime viikon huonon olon tulemiset ja menemiset jatkuvat.

marja

Ulkona pääsin hengailemaan kameran kanssa, mikä oli ihan huippua. Varsinkin, kun Mies lähti mukaan. Yksin on välillä ihan urpoa lähteä leikkimään kameran kanssa, mutta kaksin se on kivempaa, kun voi urpoilla yhdessä.

oksa  vaahtera

Voi että kun haluaisin kirjoittaa vaikka mitä. Tässä vaiheessa sitä miettii, että voi mun kanssa, kun oon jaellu tätä osoitetta ties kenelle. No, tämä hassu kuplassa eläminen kenties loppuu jossain vaiheessa. Tiedän mitä siihen tarvitaan, mutta kun kaikkea ei saa, mitä haluaa!

mjau

Kissaa on ollut ikävä. Ei pelkästään meidän misseä, vaan ihan ylipäänsä kissaa. Kissoja. Oon niin kissaihminen, että työkaverin kertomus maine coonin pennuista sai mun sydämen lämpenemään niin pahasti, että olisin halunnut saman tien syliini koko pentueen ja hinkata niiden uuden uutukaista karvaa mun poskea vasten.

kukka

Mä oon nyt vähän niinkuin aikuinen avioerolapsi. Mun vanhemmat on virallisesti asumuserossa. Ikää niillä on 51 ja tällä hetkellä ne asuu ensimmäistä kertaa yksin. Äiti muutti kerrostalokaksioon ja iskä jäi asustelemaan lapsuudenkotiinsa kissan kanssa. Aika näyttää, tuleeko musta ihan oikeesti aikuinen avioerolapsi vai juhlitaanko vanhempieni 30-vuotishääpäivää.

takiainen

Tuli sitten vihdoinkin katsottua Jurassic World. Teos ei ollut mitenkään erikoinen, mutta hieno toimintapläjäys silti! Chris Pratt on uusin handsome mun boardilla. Kolmedeetä pitäis kattoo enemmänkin, koska silmillä oli taas hieman ongelmia… Leffalle annan tähtiä neljä.

 

Olen muuten löytänyt Netflixistä uuden koukun. Scream TV-sarjan. Se ei ole edes mitenkään erityisen hyvä, mutta se on viihdyttävä ja koukuttava. Tuttua ghost-maskia siinä ei näe, se on sarjan yksi huono puoli. Sarjasta tulee mieleen Scream -leffa, joka on käynyt tehosekoittimessa Pretty Little Liarsin kanssa.

Näihin tunnelmiin…

Leave A Reply

Navigate