Viikko 46

Viikko vaihtuu ja on siis taas viikkokuulumisten hetki.

Otin töissä tehtäväkseni hoitaa uutta vastuualuetta. Tehtävä on tavallaan ihan uusi juttu ja otin sen vastuulleni, koska muut ”eivät osaa”. Hommaa on ollut kiva hoitaa ja hoidan jatkossakin mielelläni, jos kukaan ei halua opiskella aihetta.

Piirtelin omaksi ilokseni (ja serkkuni naurun kohteeksi).

instalogo

Keitin kananmunia ja löysin jotain outoa. Itse kananmuna oli kuitenkin ihan syötävä eikä siinä ollut edes mitään merkkiä tämmöisestä… öö. Purkautumisesta?

kananmuna

Innostuin meikkaamaan vahvemmin, jotta heikkouksiani ei huomata. Instagramiin kirjoitin ”Reilumpi silmämeikki valehtelee joskus”.

valehtelu

Jokin aikaa sitten työkaverini kysyi, etteikö se väsytä lainkaan, että teeskentelen töissä jotain, mitä en ole. Nyt on pakko jo sanoa, että kyllä se väsyttää ja pirusti. Nyt on vain pidettävä mieli kirkkaana, ottaa katse kohti tulevaa ja muistaa ottaa aamuisin pieni pilleri, ettei paha olo iske.

Vapaa-aika on mennyt Tracynä juostessa Commonwealthissa ja rakennellessa omaa beissiä. On se uusi Fallout aika pirun koukuttava. Niin koukuttava, että alkuviikosta kun illalla kello oli yksitoista, emmekä saaneet unen päästä kiinni, mietimme vakavissamme pelin jatkamista. Lopputulos? Päätimme sulkea silmät ja näimme Fallout-unia.

Viikkoa piristi niin kummasti entisten työkavereiden ilmaantuminen työpaikalle, mutta niin myös tulevan loman suunnittelu…

Leave A Reply

Navigate